Τα γαλλικ@ του Μεϊμαράκη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μπορεί ο Ευ. Μεϊμαράκης με τίποτε να ξεχάσει τον χαρακτηρισμό υπόδικος που του έχει αποδοθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση  από τον Π. Καμμένο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι ο Αλ. Τσίπρας ήταν αυτός που έβαλε τον Καμμένο να τον αποκαλέσει «υπόδικο» στο μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Περιφερόμενος στους διαδρόμους της Βουλής (λίγη ώρα πριν από την ψηφοφορία), ο κ. Μεϊμαράκης συνάντησε τυχαίως στο καφενείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο Γ. Κυρίτση.

Τον χαιρέτησε (όπως χαιρετούσε κάθε έναν που έβρισκε μπροστά του), αλλά ο κ. Κυρίτσης είχε, φαίνεται, όρεξη για κουβέντα.

Τι ήθελε να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρθηκε καλά στον κ. Μεϊμαράκη, ότι δεν τον «χτύπησε» και διάφορα άλλα;

Ο πρόεδρος της ΝΔ, με το στυλ του «σαράντα χρόνια φούρναρης στην πολιτική», που γνωρίζει τα πάντα και τους πάντες, άστραψε και βρόντηξε. Ακολούθησε ένας οχετός ύβρεων (που δεν μπορώ δυστυχώς να τους μεταφέρω, λόγω του νόμου περί Τύπου και επειδή αυτή τη στήλη διαβάζουν και παιδιά) από τον κ. Μεϊμαράκη, όχι προς τον κ. Καμμένο (που τον βάφτισε «υπόδικο») αλλά προς τον κ. Τσίπρα.

Ματαίως ο κ. Κυρίτσης προσπαθούσε να του εξηγήσει, αλλά ο κ. Μεϊμαράκης του είπε (αφαιρώ από τις φράσεις τα βαριά... γαλλικά): «Ακου να δεις, εάν δεν έβαλε τον Καμμένο ο Τσίπρας, γιατί δεν έκανε μια διαρροή για να πει ότι δεν ήταν αυτός;». Και με οργίλο ύφος συνέχισε: «Περιμένω και τώρα τη διαρροή από το Μαξίμου ότι δεν έχει σχέση ο Τσίπρας. Για εμένα το θέμα είναι σοβαρό. Αν δεν υπάρξει αποκατάσταση τότε θα χτυπώ τον Τσίπρα όπου κι αν τον βρω».

Και αποχώρησε.

απο τον Βηματοδοτη vima.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα