Τα δίδυμα μόλις γεννήθηκαν και τους κάνουν όλους να τα χάσουν

Ο δεσμός ανάμεσα στα δίδυμα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον.
Αυτό το video δείχνει στους θεατές του, μία συγκλονιστική και ακατέργαστη ματιά σε αυτή την μαγική σύνδεση – από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που βγαίνουν στον κόσμο.

Για να παρουσιαστούν αυτές οι σκηνές που οι GoPro κάμερες μπορούν εύκολα να συλλάβουν, ένας υπάλληλος με το όνομα Lonie, χρησιμοποίησε την δική του για να βιντεοσκοπήσει την γέννηση των νεογέννητων διδύμων του.

Ο Leonidas και η Reese ήρθαν στον κόσμο με κλάματα και ουρλιαχτά – τίποτα δηλαδή το ασυνήθιστο, αλλά αυτό που συνέβη όταν η νοσοκόμα τα τοποθέτησε δίπλα-δίπλα σε ένα κρεβατάκι, είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και ταυτόχρονα εκπληκτικό.

Όπως θα δείτε, ο πατέρας των διδύμων έχει μείνει άφωνος καθώς κοιτάει αυτή την απίστευτη αλλαγή, από το απόλυτο χάος στην απόλυτη ηρεμία όταν τα ματάκια τους συναντήθηκαν.

Τα δίδυμα είναι τώρα περίπου 4 ετών, και μία μέρα θα μπορέσουν να θαυμάσουν την στιγμή της πρώτης τους συνάντησης έξω από την μήτρα. Πόσο εκπληκτικό μπορεί να είναι αυτό;

Το γνωρίζατε αυτό? Από το 2010, τα δίδυμα αντιστοιχούν σε περίπου 1 στις 30 γεννήσεις στην Αμερική – ή αλλιώς στο 3,3% των γεννήσεων.
Είναι μικρά θαύματα....

δείτε το υπεροχο βιντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα