Ο Λεβέντης άφησε σκόρδα και φυλαχτά στη θέση του Μητσοτάκη!

Ο Βασίλης Λεβέντης άφησε σκόρδα και φυλαχτά στη θέση του Κώστα Μητσοτάκη!

Ιδιαίτερα προληπτικός αποδεικνύεται τελικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αφού μετά την άρνησή του να πάρει το πρώην γραφείο του Κώστα Μητσοτάκη στη Βουλή, προσώρησε και στον εξορκισμό του παλιού καθίσματος του επίτιμου
Σε κατάσταση «αντιμητσοτακικού εξορκισμού», βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Λεβέντης, που σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται ιδιαίτερα θρυβημένος από την «ενέργεια» του Κώστα Μητσοτάκη που βρίσκεται διάχυτη στη Βουλή και για τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο κόμμα του.

Τελευταίο «κρούσμα», η σκελίδα σκόρδα, το ειδικό φυλαχτό και οι εικόνες Αγίων, που άφησε χθες το βράδυ, μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο Βασίλης Λεβέντης στο παλιό έδρανο που φιλοξενούσε τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειωτέον, ότι το έδρανο που καθόταν ο Κώστας Μητσοτάκης όταν ήταν βουλευτής, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από εκείνο του Βασίλη Λεβέντη, με αποτέλεσμα πολλές φορές τα χαρτιά του να ακουμπούν στην πλάτη.

Ο Βασίλης Λεβέντης πάντως, από την πλευρά του υπενθύμισε ότι εκπροσωπεί μεν την κοινή λογική στο κοινοβούλιο και ότι παραμένει μεν ευρωπαϊστής και ορθολογιστής, αλλά «η γκαντεμιά του Κώστα Μητσοτάκη είναι αποδεδειγμένη». «Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά», συμπλήρωσε.

Άνθρωποι που παρακολουθούν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, λένε ότι ρωτάει επίμονα το κυλικείο της Βουλής, πότε ανανέωσε τα ποτήρια του νερού καθώς φοβάται μήπως κάποιο έχει χρησιμοποιηθεί από τον «επίτιμο», ενώ πριν πιάσει ένα πόμολο ή άλλο αντικείμενο, φροντίζει πρώτα να το σταυρώσει τρεις φορές και να ψιθυρίσει ένα μυστηριώδες και απόκοσμο ξόρκι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα