Σε επέμβαση επανασυγκόλλησης κοτσίδας υποβλήθηκε ο Τάσος Κορωνάκης

Σε επέμβαση επανασυγκόλλησης κοτσίδας υποβλήθηκε ο Τάσος Κορωνάκης, μόλις απολύθηκε από τον στρατό

Το πρώτο μέλημα του 40χρονου γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, πριν αναλάβει ξανά καθήκοντα, ήταν να αποκαταστήσει την ανέμελη, εναλλακτικη εικόνα του, που τόσο βάναυσα κακοποιήθηκε κατά τη στρατιωτική του θητεία

Ήταν μια πολύωρη και ιδιαίτερα επώδυνη επέμβαση, που όμως ο Τάσος Κορωνάκης δεν δίστασε στιγμή να κάνει, αφού η κοτσίδα του γ.γ. είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς του και της επιρροής του μέσα στο κόμμα.

Η κοτσίδα, που αποκόπηκε την ημέρα που κατατάχθηκε ο Τάσος Κορωνάκης, φυλάχθηκε μέσα σε πάγο σε ειδικό δοχείο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, έπειτα από παράκληση του ίδιου.

Όπως δήλωσε ο κ. Κορωνάκης, «επί ένα μήνα ένιωθα ακρωτηριασμένος», καθώς η κοτσίδα αποτελεί κομμάτι της αντικομφορμιστικής εικόνας του. «Όλοι ξέρουμε την ιστορία του Σαμψών» δήλωσε με νόημα, πριν μπει στο χειρουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τάσος Κορωνάκης δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε ολική αναισθησία κατά τη διάρκεια της επέμβασης γιατί θέλησε να βιώσει σε όλη της την έκταση την αποκατάσταση της προσωπικότητάς του, μετά το «ατύχημα»

Την εγχείρηση, που διήρκεσε 6 ολόκληρες ώρες, καθώς χρειάστηκε να επανασυγκοληθούν μια προς μια οι τρίχες, έκανε ο διεθνούς φήμης χεριούργος Βιτάλ Σασούν, που διαβεβαίωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας θα είναι πλήρως λειτουργικός σε ενάμιση μήνα το πολύ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα