Αστυνομικοί ξεγέννησαν γυναίκα μέσα στον δρόμο. Βίντεο

Οι ειδήσεις για την αστυνομική βία είναι πολλές και προέρχονται από πολλές χώρες του κόσμου. Σε αυτές τις ειδήσεις είμαστε συνηθισμένοι, δυστυχώς!

Αυτή όμως η είδηση που μας έρχεται από την Βραζιλία, έρχεται ακριβώς στον αντίποδα των συνηθισμένων: 3 αστυνομικοί βοήθησαν μία έγκυο γυναίκα να φέρει στον κόσμο το μωρό της!

Η αστυνομία στο Ρίο της Βραζιλίας, δέχθηκε μια κλήση για μια έγκυο που δεν προλαβαίνει να μεταβεί από μία φαβέλα στο νοσοκομείο και ένα περιπολικό μπήκε μέσα και την παρέλαβε.

Το ασθενοφόρο που θα την μετέφερε στο μαιευτήριο αρχικά κόλλησε στην κίνηση και λίγο αργότερα, κάηκε το ψυγείο του και ακινητοποιήθηκε. Μια λύση υπήρχε μόνο. Η αστυνομία. Και πραγματικά μπήκαν στις παρυφές της φαβέλας, και όπως μετέφεραν την νεαρή γυναίκα στο όχημα για να την πάνε στο μαιευτήριο, εκείνη δεν άντεξε. Τους ψυθίρισε: «βγαίνει… γεννάω τώρα» και ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο.

Οι 3 αστυνομικοί έστρωσαν ότι πρόχειρο είχαν στο αυτοκίνητο, ενημέρωσαν από τον ασύρματο και συνδέθηκαν με το ΕΚΑΒ της περιοχής, όπου ένας μαιευτήρας, δια ασυρμάτου τους έλεγε τι πρέπει να κάνουν.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα