Στα viral της Πέμπτης, Άδωνις, Παπαδάκης και η μεγάλη απώλεια

Και ενώ λέμε ότι πάμε για Πάσχα και έχεις και το νου σου μήπως δεις κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο - τρελός ο καιρός μας - στα viral σήμερα μία μέρα μετά την εθνική επέτειο και τις παρελάσεις άλλου τύπου στο Σύνταγμα, δεν αντέχεις να μην ασχοληθείς με το θέμα Άδωνι - Παπαδάκη.

Ημέρα εθνικής επετείου και το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό υπέστη ένα μεγάλο πλήγμα, θα βιώσει μία μεγάλη απώλεια που ήρθε να το επιβεβαιώσει σήμερα ο δημοσιογράφος: Τέλος οι σχέσεις Άδωνι - Γιώργου Παπαδάκη. Και είναι οριστικό μέχρι την επόμενη κωλοτούμπα τους.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή για όσους δεν το παρακολούθησαν εχθές: Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον βουλευτή «κωλοτούμπα» και του είπε ότι δεν θα τον κρίνει αυτός ως δημοσιογράφο. «Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής και δεν θα με κρίνεις εσύ ως δημοσιογράφο. Κατάλαβες; φώναξε έξαλλος ο Παπαδάκης προς τον Αδωνι, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα τον δημοσιογράφο... γλείφτη.

Σήμερα, μία μέρα μετά και μετά τον σχετικό χαμό στα social media, ο  παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές  και εξήγησε τους λόγους που προκάλεσαν την ένταση:

«Αυτός ο άνθρωπος με εκνευρίζει. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει να ξαναέρθει στην εκπομπή θα παραιτηθώ. Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ξανάρθει, με προσβάλλει συστηματικά. Χθες τσίμπησα, εγώ προσβολές δεν κάνω. Δεν σηκώνω όμως μύγα στο σπαθί μου. Έτσι με έμαθε ο μακαρίτης ο πατέρας μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και συνέχισε:

«Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter: "Συμφωνώ διότι και γω δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα. Από μακρυά κι αγαπημένοι"

Δείτε λοιπόν τα βίντεο και τα καλύτερα από το twitter και άλλο κακό να μην μας βρει!

Καλημέρα και μην ξεχνάτε ... χαμογελάμε και οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν! Είμαι σίγουρη - ας κάνω και αλλιώς ...

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα