Στα viral της Παρασκευής μία αγάπη διαφορετική! Χωρίς ταμπέλες

Και πάμε την Δευτέρα σε νέο Eurogroup και οι πιέσεις είναι ασφυκτικές και όλοι προειδοποιούν και απειλούν με χρηματοδοτική ασφυξία και ο Σαμαράς παλεύει να κρατηθεί στην καρέκλα του και ο Κυριάκος υπερασπίζεται την Ντόρα, και ο εφιάλτης της εξαφάνισης του Βαγγέλη, του δικού μας παιδιού, συνεχίζεται και η μαθήτρια από την Ρώμη χαροπαλεύει εκεί στην Ιταλία χωρίς να γνωρίζουμε πως έγινε πάλι το κακό, και ο παππούς από την Κρήτη αυτοκτόνησε γιατί του έκλεψαν την σύνταξη και η ανεργία αυξήθηκε και πάλι, και ο Τσίπρας ζητά βοήθεια εκκλησίας για την ανθρωπιστική κρίση και οι 100 δόσεις πάνε όλο και πιο πέρα ...

Και εσύ θέλεις να ασχοληθώ και πάλι στα viral με κάτι από όλα αυτά;
Και δεν αναρωτιέμαι πλέον καθόλου γιατί ο κόσμος διαδίδει τόσο γρήγορα μέσα από τα social media κάτι αισιόδοξο, κάτι όμορφο, όπως αυτό που θα δείτε και έχει πάνω από 15 εκατ. views μόλις σε τρεις ημέρες!

Θέμα του βίντεο: Η αγάπη. Εκείνη η αγάπη που δεν έχει ταμπέλες, δεν γνωρίζει φραγμούς και περιορισμούς. Γιατί  αγάπη δεν έχει όρους. Η αγάπη υπερνικά τα πάντα. Τις προκαταλήψεις για την εθνικότητα, την ηλικία,  τις αναπηρίες, το φύλο.

Υπέροχη αντιρατσιστική καμπάνια με έναν ευφάνταστο τρόπο παρουσίασης. Σκελετοί εμφανίζονται να φιλιούνται και να χορεύουν μπροστά στο πλήθος. Αμέσως μετά... "αποκτούν" σάρκα,  στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της αγάπης!

Δείτε το, μοιραστείτε το και κάντε το πράξη.

Πρωινό Παρασκευής ... Τελειώνει μία δύσκολη εβδομάδα, αρχίζει ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο για την κυβέρνηση και για την τύχη μας και μας περιμένει ία ακόμα πιο δύσκολη εβδομάδα.

Γεμίστε "μπαταρίες" από το Παρασκευο- σαββατοκύριακο και ας μας φέρει και μπόρες...

Χαμογελάμε και στις μπόρες μας! Κυρίως σε αυτές ...  Καλημέρα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα