Eurovision 2015: Στα viral της Πέμπτης το μοναδικό #eurosong2015

Και μία Κύπρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκεί στα μέρη της Κονσίτα!

Σίγουρα με την καλύτερη φωνή αλλά και με το πιο άχρωμο τραγούδι. Άντε, δύσκολα να μπούμε φέτος στον τελικό και θα χάσουμε το μεγάλο πανηγύρι της πολιτικής βαθμολογίας. Θα χάσουμε φέτος την ευκαιρία να δούμε αν θα υπάρξει μπλοκ του Νότου ή έστω μία πολιτική υποστήριξη από άλλες χώρες λόγω νέας κυβέρνησης.

Καλημέρα, λοιπόν με το νέο τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Εurovision 2015 και έναν ολόκληρο ελληνικό τελικό στα viral! Εχθές το βράδυ, όλοι σνομπάρουν υποτίθεται τον θεσμό (επικίνδυνο να λες την λέξη αυτή αλλά και πως να τον πούμε τον διαγωνισμό κύριε Βαρουφάκη;) και τα social media είχαν ένα μόνο θέμα να συζητούν: Τι φορούσε η Συνατσάκη, ή μάλλον τι δεν φορούσε, πόσο πάχυνε η φωνάρα Παπαρίζου, πως είναι έτσι οι ONE, ποια πάτησε το φόρεμα της άλλης (η Θωμαή Απέργη πάτησε το μακρύ πράσινο φόρεμα της Γεωργίας Λαζοπούλου, το τακούνι της μπλέχτηκε στην ουρά και παραλίγο να πέσουν και οι δύο), ο αλαλαγμός που έγινε για τους  Boys and Noise, για το μακιγιάζ των υποψηφίων και τον φωτισμό της αίθουσας αλλά και γενικά για τα ΠΑΝΤΑ!

Πάει λοιπόν κι αυτό. Το διαλέξαμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και εμείς, και προσωπικά εγώ ως μεγάλη Eurofan, ευχόμαστε να πάει καλά. Η βραδιά της εκλογής πάντως τα είχε όλα και έστι έσπασε το Twitter από τα σχόλια!

Διαβάστε κάποια από τα καλύτερα σχόλια και ακούστε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει!
Καλημέρα και μην ξεχνάτε χαμογελάμε!
Μέχρι τον Μάιο που θα διαγωνιστούμε και με αυτά που ακούμε από το στόμα Βαρουφάκη, μπορεί να μην μπορούμε να χαμογελάμε και τόσο ...

 

 

Δείτε τι έγινε μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα