Στα viral της Τετάρτης ο Άδωνις και η νυφίτσα σε πτήση! #WeaselPecker

Έλα Παναγιά μου! Λέει και ο Άδωνις ψέματα;
Το ομολόγησε στον αέρα ο πρώην υπουργός, που αποφάσισε να κάνει εμφάνιση και στην βραδινή ψυχαγωγική ζώνη! Ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα τις πρώτες μέρες του μνημονίου! Πίστευε πως όλα θα ήταν καλύτερα αλλά τα χειρότερα έρχονταν.

Άδωνις Γεωργιάδης και πάλι στα viral με μια διαφορετική εμφάνιση και με εξομολογήσεις και δηλώσεις (βέβαια ο Άδωνις πάντα ξέρει τον τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ καλεσμένος στην εκπομπή Καρντάσιανς του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ μίλησε για το Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο χαρακτήρισε «φαινόμενο».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «έχει μεγάλη πλάκα. Οι Συριζαίοι, όταν ήμουν υπουργός Υγείας με κορόιδευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή έβγαινα συνέχεια στα κανάλια. Και εν πολλοίς είχαν δίκιο. Και τους έκατσε ο Βαρουφάκης που είναι ταυτόχρονα σε τρία ραδιόφωνα, σε δυο τηλεοράσεις και τσακώνεται και στο twitter με κανά δυο δημοσιογράφους. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο».

«Όταν πας στην Ευρώπη να πάρεις λεφτά, δεν τσακώνεσαι με όποιον βλέπεις μπροστά σου, κάνεις και λίγη διπλωματία. Ο άνθρωπος αυτός έχει τσακωθεί με όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Δεν είναι τακτική του. Άμα ήταν τακτική θα έπρεπε να έχει κερδίσει και λεφτά. Λεφτά δεν έχει φέρει. Είναι πολύ καλός επικοινωνιακά, είναι χαρισματικός άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης πρέπει να πω ότι κατά βάση θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε εμάς, υπό την έννοια ότι είναι ταγμένος υπέρ του ευρώ, ενώ μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άλλοι που είναι υπέρ της δραχμής. Οπότε υπό αυτή την έννοια, καλύτερα που είναι αυτός σε αυτή τη θέση. Αλλά νομίζω ότι το έχει χάσει».
«Δεν νομίζω να φτάσει μέχρι το Πάσχα. Δεν το λέω με κακία, αλλά πιστεύω πως ότι πάει στραβά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το φορτώσει στο Βαρουφάκη. Είναι ο πιο εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος για το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, φυτευτός ήρθε, δεν είναι σε καμία από τις τάσεις, τις συνιστώσες αυτές που έχουν, θα τον θυσιάσουν για πλάκα. Και κάνει και λάθος που δεν φέρνει τη σύμβαση στη Βουλή διότι δεν έχει καταλάβει, επειδή είναι νέος στη Βουλή και δεν ξέρει, ότι αν βάλει μόνο αυτός υπογραφή, εάν πάει κάτι στραβά στην οικονομία της χώρας και θέλουν να φορτώσουν σε κάποιον και τις ποινικές ευθύνες, θα είναι μόνος του» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσο για την viral φωτογραφία, είναι αυτή με ένα δρυοκολάπτη που πετά με μία νυφίτσα στην πλάτη!
Ο  ερασιτέχνης φωτογράφος Μάρτιν Λε-Μέι πρόλαβε να απαθανατίσει μια τρελή, τρελή πτήση σε πάρκο του ανατολικού Λονδίνου.

Ειδικοί σε θέματα άγριας ζωής που μίλησαν στο BBC δεν αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της φωτογραφίας -η οποία ήδη κάνει θραύση στο Twitter.

Η πιθανότερη εξήγηση για το ασυνήθιστο περιστατικό είναι ότι η νυφίτσα επιτέθηκε στον δρυοκολάπτη και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί πριν από την απογείωση. «Ο δρυοκολάπτης κατάφερε να διαφύγει όταν προσγειώθηκε και η νυφίτσα χάθηκε στο γρασίδι» αναφέρει ο φωτογράφος.
Φυσικά η φωτογραφία με τη νυφίτσα στην πλάτη του δρυοκολάπτη έγινε αμέσως viral και το Twitter μας έδωσε  απολαυστικές παραλλαγές της

Καλημέρα και σήμερα απολαύστε Άδωνι - όσοι δεν τον είδατε εχθές- και δείτε την τρελή τρελή πτήση αλλά και τις παραλλαγές της!

Χαμογελάμε και αισιοδοξούμε για τα καλύτερα!

Αν μπορούμε, ας κάνουμε και αλλιώς!

#WeaselPecker

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα