Στα viral της Τρίτης ο Νομάρχης της καρδιάς μας, τηλεπωλητής

Τρέμε Άδωνι! Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο νομάρχης της καρδιά μας, εισέρχεται στον χώρο των τηλεπωλήσεων και μάλιστα απειλεί Άδωνι και Βελόπουλο ότι θα τους ξεπεράσει!

Την ώρα που o Σόιμπλε μας ετοιμάζει νέο τριετές Μνημόνιο, ο Βαρουφάκης μας δηλώνει ότι χρειάζεται χρόνο για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει την κατάργηση των ΤΕΙ (και σου έρχεται αυθόρμητα το "τι έγινε βρε παιδιά;" του Σπύρου Παπαδόπουλου), ο πρώην Νομάρχης πρέπει να κάνει κάτι για να ζήσει ο άνθρωπος!

"Πάνω από όλα διακρίνομαι για την ειλικρίνεια μου. Ότι κάνω θα είναι ειλικρινές, θα είναι ωφέλιμο για την κοινωνία.
Αφορμή για να βγω στις τηλεπωλήσεις είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος... Είναι μέτρ στο είδος αλλά εγώ θα είναι πολύ καλύτερος από αυτούς! "

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με φόντο μια μεγάλη ελληνική σημαία,  ξεκίνησε τα δοκιμαστικά για τις τηλεπωλήσεις στις οποίες θα συμμετάσχει
Ο πρώην νομάρχης κάνει δοκιμές πώλησης ανατομικών παπουτσιών για διαβητικούς σε τιμές ευκαιρίας ενώ δηλώνει σίγουρος πως θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση τόσο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

"Ο κόσμος με λατρεύει", δηλώνει αφοπλιστικά ο πρώην νομάρχης.

Τελικά η Ελλάδα είναι μία χώρα μεγάλων ευκαιριών! Από Νομάρχης, τραγουδιστής, πιλότος, ηθοποιός και τώρα παρουσιαστής τηλεπωλήσεων!

Αυτά να βλέπουμε να παραδειγματιζόμαστε και κυρίως να χαμογελάμε!

Δεν μας "παίρνει" και για κάτι διαφορετικό!

Καλημέρα λοιπόν, χαμογελάτε και όπως θα έλεγε και ο νομάρχης της καρδιάς μας, "εδώ οι καλές ειδήσεις"!

Παραμείνετε στο madata.gr  για μία έγκυρη και έγκαιρη ματιά σε όλα τα γεγονότα ... Όλα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα