Στα viral του Σαββάτου αποτυχημένες προσπάθειες ζευγαρώματος

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν! Ή μάλλον να το διατυπώσω καλύτερα, καμιά φορά τα πράγματα θα θέλαμε να είναι διαφορετικά και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις - όποιες έχουμε - να τα κάνουμε να φαίνονται έτσι όπως εμείς θέλουμε και επιθυμούμε!

Όπως καλή ώρα η κυβέρνησή μας, που προεκλογικά υπόσχονταν κατάργηση μνημονίων. Με την βοήθεια των λέξεων και των συμφωνιών τα μνημόνια "σκίστηκαν" και μετονομάστηκαν σε "παράταση δανειακής σύμβασης" και η τρόικα εκδιώχθηκε και στην θέση της ήρθαν οι θεσμοί.
Όλα τελικά είναι θέμα ... παρουσίασης.

Το ζήτημα είναι να το κάνεις πετυχημένα. Όπως ο Βαρουφάκης, καλή ώρα, που δεν έχει αφήσει κάμερα για κάμερα του πλανήτη ετούτου, να προσπαθεί να πείσει άλλοτε με την γοητεία του, άλλοτε με την σκληράδα του και άλλοτε δια της μεθόδου "με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε", την μεγάλη επιτυχία της "δημιουργικής ασάφειας" της συμφωνίας!
Έτσι είναι ... Όλα είναι θέμα το πως τα "σερβίρεις"

Στα σημερινά viral τους Σαββάτου, με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων της Adobe στο χώρο της "δημιουργικής" παρουσίασης, το sobadsogood.com μας παρουσιάζει τις πιο "πετυχημένες" εφαρμογές του photoshop της!
Κακό πράγμα η μοναξιά αλλά επειδή όπως είπαμε όλα είναι θέμα παρουσίασης, κάποιοι προσπάθησαν - όχι και τόσο πετυχημένα - να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με παρέα.
Ήθελαν οι άνθρωποι να έχουν κάποια ή κάποιον δίπλα τους και το έκαναν μέσω της τεχνολογίας!
Είναι και αυτό μια παρηγοριά ... Για σκέψου!

Τραγικό το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα με λίγη φαντασία, δεν παρέμειναν μόνοι! Γιατί, βρε φίλε, είναι σκληρό πράγμα η μοναξιά!

Δείτε κάποιες από τις τραγικές προσπάθειες και ... χαμογελάστε!

Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και γεμίστε μπαταρίες!
Οι εβδομάδες που έρχονται είναι όλο και πιο κρίσιμες και η διαπραγμάτευση και οι αλλαγές που περιμένουμε μόλις τώρα αρχίζουν!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα