Στα viral της Παρασκευής ο μισός θεός, μισός σουβλάκι Βαρουφάκης

Μιλάει πολύ και παντού! Παντού όμως! Σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Μιλάει ασταμάτητα και όταν μιλάς πολύ  θα υποπέσεις και σε λάθη και σε ασάφειες και σε υπερβολές και όπως λέει και ο σοφός λαός μας - η σιωπή είναι χρυσός.
Ο λόγος και πάλι για τον trendy υπουργό μας, Γιάνη Βαρουφάκη που μιλάει ασταμάτητα και μας προβληματίζει αν δίνει και καθόλου οδηγίες στο υπουργείο του.
Μας προβληματίζει όταν δηλώνει περήφανος για τις δημιουργικές ασάφειες της συμφωνίας με τους εταίρους. Μας προβληματίζει όταν δηλώνει ότι «Ο κόσμος πάνω απ’ όλα θέλει αξιοπρέπεια όχι δουλειές και λεφτά».

Μας προβληματίζει όταν λέει ότι θα ψάξει να βρει κάποιον φορολογικό συντελεστή σε ένα άνευ σημασίας αγαθό.

Ο πολυσυζητημένος υπουργός μας σήμερα βρίσκεται και πάλι στην στήλη μας viral - τελικά πρέπει να του φτιάξουμε ξεχωριστή κατηγορία  μάλλον- με το τραγούδι που κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο!

Άντε πάρε όλες τις οικονομίες μας αλλά σε παρακαλούμε, άσε μας ήσυχους!

Ο Έλληνας υπουργός της Τελειότητας, αμείλικτός Βαρουφακής. Είναι ο χαμένος γιος του Δία, με καρδιά από πέτρα. Μισός θεός, μισός σουβλάκι!
Το τραγούδι για τον Βαρουφάκη, το Το V for Varoufakis, είναι το νέο γερμανικό χιτ που σατιρίζει τον απόλυτο υπουργό της Ευρώπης.

Ένα συγκρότημα χέβι μέταλ από τη Γερμανία στο πλαίσιο ενός βραδινού σόου της Γερμανικής τηλεόρασης, ετοίμασε ένα σατιρικό βιντεο κλίπ στο οποίο παρουσιάζει τον Βαρουφάκη ως τον αδίστακτο ροκ σταρ που είναι έτοιμος να πάρει τα πάντα από έναν γερμανικό λαό, με τα καλά και τα στραβά του.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στα λάθη της Γερμανίας και του λαού της αλλά καυτηριάζει και τον Γιάνη μας για το στυλ του, την σκληρότητά του απέναντι στους Γερμανούς.

"Είναι καυτός σαν φωτιά, το κορμί του φωνάζει σεξ ενώ ο δικός μας υπουργός οικονομικών ούτε πόδια δεν έχει. Το δερμάτινο μπουφάν του είναι φτιαγμένο από το δέρμα γερμανικών ποιμενικών. Το εορταστικό του γεύμα είναι ανθρώπινα βρέφη! Ακόμα και η γυναίκα του είναι απίστευτα σέξι! Απλά γ@@@ει και δερνει! Θέλει να μας γονατίσει και εμείς δεν μπορούμε να του αντισταθούμε... Βοήθεια ... γιατί είναι 100% τέλειος"

Οι "σκληρόπετσοι" Γερμανοί φαίνεται να παρακαλούν να τους αφήσει ήσυχους και ας τους τα πάρει όλα και μην "ρωτήσετε που τα βρήκαμε", λέει με χιούμορ το τραγούδι!

"Όταν γελάει ο Βαρουφάκης ένας άγγελος πεθαίνει"!
Το V for Varoufakis κλείνει με την χειρονομία του Βαρουφάκη προς την Γερμανία.

Καλημέρα και καλό Παρασκευο -σαββατοκύριακο! Καλύτερα αποφεύγετε να ακούτε συνεντεύξεις και άλλες "δημιουργικές ασάφειες" που μας προκαλούν φόβο! Ακούστε το τραγούδι και χαμογελάστε έστω και με το παράξενο χιούμορ των Γερμανων! Χαμογελάστε γιατί όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο νιώθω ότι ... χανόμαστε!

Καλημέρα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα