Ο Άδωνις απένειμε Όσκαρ στον Τσίπρα

Πρωταγωνιστής για άλλη μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης εχθές, μιας και η συζήτηση στην βουλή με θέμα την ψηφοφορία επί της αίτησης άρσης ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, τους έκανε άνω - κάτω! Μετά από μία εμπρηστική συζήτηση, που ταιριάζει άλλωστε και στο όνομα του άμεσα ενδιαφερόμενου, η ψηφοφορία επί της άρσης της ασυλίας έγινε τελικά πολύ αργά το βράδυ, με την ασυλία του κ. Γεωργιάδη να μην αίρεται, αφού σε σύνολο 224 ψηφισάντων, ένας μόνο βουλευτής ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας, 216 κατά, ενώ βρέθηκαν και επτά «παρών». Την διεξαγωγή άλλωστε της ψηφοφορίας είχε ζητήσει ο ίδιος ο βουλευτής, προκειμένου να σταματήσει ο ‘διασυρμός’ του, όπως είπε.

Αλλά εχθές έκλεψε και με άλλο τρόπο την δημοσιοτητα, απονέμοντας, στο Twitter του, ένα Όσκαρ ηθοποιίας στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα., σχολιάζοντας ότι το αξίζει ο πρωθυπουργός μας!

H χιουμοριστική ανάρτηση είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στη Συγγρού καθώς αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε το Μνημόνιο 3 και η λίστα Βαρουφάκη δεν είναι παρά το email Χαρδούβελη, το οποίο προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα