Στα viral της Τετάρτης Μαρινάκης, Αλαφούζος και το επίπεδο!

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα! Καλημέρα, καλημέρα και το ενδιαφέρον μας σήμερα φεύγει από την πολιτική και μεταφέρεται στον δυναμικό - να τον πούμε- στον εμπρηστικό -  καλύτερα να πούμε- χώρο της Super League! Απίστευτοι διάλογοι, μπουνιές, ποτήρια με νερά να φεύγουν σε πρόσωπα, χαρακτηρισμοί και κλίμα απίστευτου κάλλους!

Και βγαίνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνου στα αίματα και να δηλώνει: "Καθυβριστήκαμε σε σημείο απίστευτο! Καταλαβαίνετε!"
Υπέροχο το κλίμα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε προσωρινή αναστολή των πρωταθλημάτων. Το θέμα είναι γιατί να γίνει προσωρινή αναστολή; Λες να αλλάξει κάτι σε λίγες μέρες και ξαφνικά να "αγιοποιηθεί" ο χώρος;
Είναι κάτι σαν τον θησαυρό που ψάχνει να βρει ο Βαρουφάκης από την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.

Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα παραμένουμε εμείς, είτε ως φορολογούμενοι είτε ως φίλαθλοι ή μάλλον ως οπαδοί.

Έτσι σήμερα με το σπαθί τους στα viral της ημέρας βρίσκονται Αλαφούζος, Μαρινάκης και λίγο ξώφαλτσα και ο Μαχλάς του ΟΦΗ!

Και ενώ συζητούσαν για την πάταξη της βίας και μετέτρεψαν την αίθουσα σε... ρινγκ

«Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και θα δράσουν έτσι.
Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στον ΣΚΑΪ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη" δήλωσε ο Αλαφούζος.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα: Τα αίματα άναψαν όταν ο Γιάννης Αλαφούζος ενέμεινε στην άποψή του ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πληρώσει ή να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Μαχλά ανέβασαν τους τόνους, με τον Αλαφούζο να λέει «πρέπει να πληρώσετε» και τον Μαχλά να απαντάει «πληρώστε κι εσείς», επαναφέροντας το θέμα της φορολόγησης των εισιτηρίων.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκφράζοντας την έκπληξή του για το γεγονός ότι δεν ήταν πρώτο θέμα της συνεδρίασης τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ακολούθησε επίθεση του προέδρου του Ολυμπιακού στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού:

«Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια.

Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο.

Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;",  φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακολούθως παρενέβη ο Νίκος Μαχλάς, που τόνισε: "Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ. Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες!"

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ φέρεται να είπε στον Αλαφούζο: "Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού".

Αμέσως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο με απίστευτους χαρακτηρισμούς: ''Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια π......α. Μια γ..... αδ.... Θα σε γ.....''.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αρχικά του απάντησε ''παραφέρεσαι'', με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίζει βρίζει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο οποίος του απάντησε: ''Θα μου κλ....ς''.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απτόητος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τον Γιάννη Αλαφούζο να του απαντά: ''Σταμάτα. Είσαι τόσο χοντρός που βαριανασαίνεις και θα σκάσεις''.

Ο Αλαφούζος φέρεται να απευθύνθηκε στον Μαρινάκη λέγοντας: "Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή».

Ακολούθησαν ύβρεις και απειλές, ο Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του πέταξε ένα ποτήρι νερό, αλλά και ξυλοδαρμό του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου από μπράβο.που μπήκε στη συνεδρίαση. Γι' αυτές τις καταγγελίες ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε δηλώσεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, έγιναν καταθέσεις στη ΓΑΔΑ και κατατέθηκαν μηνύσεις.

Επίπεδο πάνω από όλα παιδί μου! Επίπεδο!

Άντε καλημέρα και χαμογελάτε! Με αυτά που μας συμβαίνουν μόνο αν τα πάρουμε τα πράγματα από την εύθυμη τους πλευρά θα σωθούμε!

Χαμογελάμε και αισιοδοξούμε για τα καλύτερα! Τα χειρότερα μας έχουν βρει ... ήδη (ελπίζουμε)!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα