Στα viral της Πέμπτης ο Καμμένος με σημαίες Βυζαντίου και το πάρτυ Άδωνι

Καλημέρα, καλημέρα! Πάνε οι ηλιόλουστες ημέρες που υποσχέθηκε η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Φαντάζομαι την αγανάκτηση όλων εκείνων που είναι αυτήν την στιγμή παγιδευμένοι, στο ποτάμι, τον Κηφισό, μην φανταστείτε κάτι πιο εξωτικό, που έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ λόγω βροχής, λόγω νταλικάς, λόγω καραμπόλας ...

Χαμός στους δρόμους, χαμός με τις δηλώσεις και τις κόντρα-  δηλώσεις, με τις παραδόσεις - παραλαβές των υπουργείων (δεν ξέρω αν προσέξατε το ύφος όσων παρέδιδαν; ήταν σαν να έλεγαν "κορόιδο νέε, τι σε περιμένει!!!"), δημοσιεύματα με τον Αλέξη να μετακομίζει σε πιο χλιδάτη γειτονιά (ψέμα και αυτό όπως λέει ο left), χαμός στη Νέα Δημοκρατία που σπαράσσεται από έναν "εμφύλιο" και ένα τεράστιο εσωτερικό δίλημμα του τύπου Καραμανλής ή Αβραμόπουλος για πρόεδρος, χαμός στο ΠΑΣΟΚ που έμεινε με 13 βουλευτές και προσπαθεί να συγκρατήσει τα "κομμάτια" του, στο Ποτάμι που ξεκίνησε την αντιπολίτευση τύπου "γιατί δεν με παίξατε και εμένα και διαλέξατε τον χοντρό", με την  Κωνσταντοπούλου να απειλεί και τους επόμενους που ετοιμάζονται να τα βάλουν μαζί της για να μην έχουν την τύχη των προηγούμενων (βλέπε πόσοι βουλευτές δεν εξελέγησαν) ...

Είναι γεγονός ότι όλοι ασχολούνται ακόμα, από κεκτημένη ταχύτητα, με τις εκλογές και τα πολιτικά πρόσωπα και στα viral, μόνο πολιτικές ειδήσεις έχουμε!

Δύο είναι τα viral θεματάκια της ημέρας: Ο πάντα viral Άδωνις και ο Πάνος ο Καμμένος που δοκιμάζεται τώρα για το δικό του χιούμορ!

Ο Άδωνις για άλλη μία φορά, δείχνει ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, όταν φυσικά θέλει, και έρχεται να απαντήσει σε όσους του ετοιμάζουν εκείνο το μεγάλο πάρτυ του "αποχωρισμού"!
"Παιδιά ωραίο το πάρτυ αλλά μήν χαίρεστε χωρίς λόγο....μένω, με κράτησαν οι ψηφοφόροι μου τους οποίους και ευχαριστώ " λέει στο twitter του και παραπέμπει στο μεγάλο event του Facebook "Αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς τιμήν του Άδωνη Μπουμπούκου Γεωργιάδη που φεύγει από την Ελλάδα", που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου και πάνω από 36 χιλιάδες άνθρωποι (αυτήν την στιγμή) δήλωσαν ότι θα ήθελαν να παρευρεθούν.


'Άλλο ένα δημοσίευμα που έγινε viral, είναι εκείνο του protagon, με τον Πάνο, που συνεχίζοντας την μάχη του συμβολισμού, στην οποία έχουν επιδωθεί όλοι στην νέα κυβέρνηση, άλλαξε τις σημαίες και συνέστησε την ανάγνωση Παϊσιου!

"Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόφαση του νέου υπουργού, να συνδέεται με την άλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας, αφού η σημαία της Βασιλεύουσας, συμβολίζει τη διαχρονική μάχη του Ελληνισμού, ενάντια στη Φραγκοκρατία, τη Νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αποφάσεις της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.
Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, συνέστησε στη στρατιωτική ηγεσία, να αρχίσει να μελετά τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου για την εξωτερική πολιτική (πράγμα που ως γνωστόν κάνει εδώ και δεκαετίες η CIA), ενώ επανέφερε στο σώμα των εφημερίδων που καταφθάνουν στο υπουργείο, την Ελεύθερη Ώρα.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης τύπου, ως ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, λέγοντας ότι αποκλείεται να τα δεχθεί στις τάξεις του στρατεύματος αν πρώτα δεν ασπαστούν την Ορθοδοξία."

Καλημέρα λοιπόν!

Ελπίζουμε να συνεχίζουμε να βλέπουμε τέτοιου είδους viral ειδήσεις και πολλές - πολλές ειδήσεις με τις αλλαγές και τις προεκλογικές υποσχέσεις να γίνονται πραγματικότητα!

Η ελπίδα άλλωστε είναι δυνατή και σίγουρα πεθαίνει τελευταία!

Μην ξεχνάτε ... χαμογελάμε!!!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα