Η viral εικόνα των εκλογών που συγκινεί και θέτει προβληματισμούς

Η ελπίδα τελικά ήρθε. Οι εκλογές είχαν τους - πολλούς- νικητές καθώς όλοι σπεύδουν να δηλώσουν νικητές στον τομέας τους, αλλά είχε και χαμένους.

"Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ηττήθηκε η Ελλάδα της ελίτ, νίκησε η Ελλάδα του μόχθου, της εργασίας, της γνώσης του πολιτισμού, η Ελλάδα που αγωνίζεται και ελπίζει», δήλωσε ο Τσίπρας από τα Προπύλαια τονίζοντας ότι "η νίκη είναι ταυτόχρονα και νίκη όλων των λαών που αγωνίζονται ενάντια στη λιτότητα που καταστρέφει το κοινό ευρωπαΪκό μέλλον".

Κάποιες φωτογραφίες ξεχώρισαν την αποψινή βραδιά και δεν είναι άλλες από εκείνες των ανθρώπων που άκουσαν το αποτέλεσμα για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ξέσπασαν σε κλάματα.

Υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ πανηγύρισαν για τα αποτελέσματα των exit polls στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Κλαυθμώνος και κάποιοι έκλαψαν ....

Και μόνο για την εικόνα αυτή των ανθρώπων "του μόχθου και της εργασίας" και μόνο για την ελπίδα αυτή που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας στον λαό που τον πίστεψε και του έδωσε μία καθαρή νίκη, τόσο το κόμμα όσο και ο αρχηγός του, αξίζει αλλά και έχουν όφελος και υποχρέωση ηθική, να προσπαθήσουν σκληρά και κυρίως ειλικρινά για τις "καλύτερες" μέρες.

Γιατί η ελπίδα δεν αρκεί από μόνη της να φέρει αποτελέσματα.

Θέλει προσπάθεια ειλικρινή και σκληρή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα