Στα viral της Κυριακής των εκλογών μια ατάκα για τον Τσίπρα

Καλημέρα, καλημέρα και καλή Κυριακή! Και τι Κυριακή; Η μεγάλη γιορτή του λαού και της δημοκρατίας σε εξέλιξη. Ομαλά φαίνεται να εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, παρά τα μικρά συνηθισμένα ευτράπελα με τις εφορευτικές επιτροπές.

Σήμερα λοιπόν ημέρα εκλογών, όλα τα φώτα, όπως είναι πολύ φυσικό, έχουν πέσει στον πρωταγωνιστή των εκλογών αυτών, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη. Πρώτο κόμμα ή όχι (αν και οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει την τάση), με ή χωρίς αυτοδυναμία, το κόμμα του Αλέξη και ο ίδιος συγκεντρώνουν τα φώτα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.
Και στην στήλη αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρωταγωνιστής αλλά και μία φράση που ακούστηκε, εκεί ... στον μεγάλο πανικό που επικράτησε την ώρα που ψήφιζε ο Τσίπρας.

Χαμογελαστός, πήγε στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης και εκεί τον περίμεναν όλοι! Ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι περίμεναν υπομονετικά για μία δήλωσή του , για ένα πλάνο, αλλά όταν τον είδαν ...

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ακούστηκε η εκπληκτική ατάκα «κάντε πίσω everybody».

Τι να κάνουν και αυτοί;  Ο καθένας πάλέυε ώστε να πάρει την καλύτερη θέση και να έχει το καλύτερο πλάνο.
Στο πνεύμα λοιπόν του αρχηγού, που στο παρελθόν και τι δεν είχε ακούσει για τα αγγλικά του, και ο δημοσιογράφος που πάντρεψε τις δύο γλώσσες.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του κι ενώ κάποιος ακουγόταν να λέει "υπομονή", ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε "κάναμε υπομονή πέντε χρόνια γι' αυτή την μέρα, δεν μας πειράζει λίγο παραπάνω".

Ο Τσίπρας, που δεν είναι και πρώτο μπόι, ανέβηκε και στην καρέκλα και έκανε τις δηλώσεις.

Οι ξένοι δημοσιογράφοι του φώναζαν "hey Tsipras, Tsipras", για να γυρίσει προς το μέρος τους και να έχουν την φωτογραφία!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ζητώντας συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για την ταλαιπωρία, κάνοντας λόγο για μία πρωτοφανή και ιστορική στιγμή.
Greeklish η κατάσταση και αναγκάστηκε και ο Τσίπρας να κάνει την δήλωση του και στα αγγλικά: Πιο σύντομη, αλλά την έκανε.

Πρωταγωνιστής σήμερα ο Τσίπρας, είναι λογικό να γίνεται viral!

Καημέρα, καλή ψήφο και το νου σας: Μία φορά ψηφίζουμε. Μία φορά αποφασίζει ο ίδιος ο λαός για την τύχη του.

Σας παραθέτω δύο πολύ έξυπνες εικόνες της σημερινή μέρας που κυκλοφορούν στα social media: Δείτε τις, και πράξετε αναλόγως!

Καλημέρα και με τη νίκη! Την νίκη του λαού ...

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα