Στα viral του Σάββατου το καρότο που γίνεται μουσικό όργανο!

Καλημέρα, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Με καιρό καλό και μόνο 5 μέρες να μας απομένουν από την μαγεία των Χριστουγέννων, αναζητούμε όλο και πιο ευχάριστα και κυρίως ανάλαφρα madata που δεν θα μαυρίζουν την καρδιά τέτοιες μέρες! Με τα πακέτα των εκατομμυρίων για μία ψήφο να κάνουν "βόλτες" από πάνω μας, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε τρόπο να τα βγάλουμε πέρα με τις υποχρεώσεις μας και να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γιορτές που έρχονται!

Στα viral του Σαββάτου λοιπόν ένα θέμα που αποδεικνύει περίτρανα ότι από τα λίγα και τα απλά μπορεί να γίνει το πολύ!

Όταν αγαπάς κάτι πολύ όλα μπορείς να τα καταφέρεις και να τα δημιουργήσεις! Όταν μάλιστα αυτό το "κάτι" είναι η μουσική, τότε μπορείς να κατασκευάσεις όργανα ή τέλος πάντων κάτι που να μοιάζει με μουσικό όργανο και να παράγει μουσική, από το τίποτα! Από ένα καρότο ας πούμε!

Ο Linsey Pollak είναι ένας Αυστραλός μουσικό, δημιουργός μουσικών οργάνων, συνθέτης...  Ο Linsey έχει  εργαστεί ως κατασκευαστής μουσικών οργάνων για 40 χρόνια και έχει σχεδιάσει μια σειρά από νέα πνευστά καθώς και ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων πνευστών από την Ανατολική Ευρώπη.

Δείτε λοιπόν πως μετέτρεψε ένα απλό καρότο σε κλαρινέτο στο viralnet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα