Γιατί ο Ψαριανός μύριζε το παλτό της Μακρή;

Μια φωτογραφία είναι ικανή να ανακατέψει την ατζέντα των πολιτικών γεγονότων. Όπως η εικόνα που εμφανίζει τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να σκύβει για να το μυρίσει.

Η δημοσίευσή της, σύμφωνα με το protothema.gr έχει προκαλέσει το μαζικό ενδιαφέρον των αναγνωστών σε σημείο που θα έλεγε κανείς ότι,επικοινωνιακά, το παλτό της Ραχήλ είχε μεγαλύτερη επιτυχία από την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Πίσω από την φωτογραφία μάλιστα, υπάρχει μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιστορία που προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή της «Αυγής». Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα κατηγόρησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό για ακραίο σεξισμό επιχειρηματολογώντας ότι η χυδαία συμπεριφορά τους καταμαρτυρά το ήθος της λεγόμενης «αριστεράς της ευθύνης».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το στιγμιότυπο που κατέγραψαν ο φωτογραφικός φακός προέκυψε όταν στην αίθουσα της Ολομέλειας μπήκε ο κ. Ψαριανός. Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατευθύνθηκε αμέσως στα κεντρικά, βορεινά έδρανα όπου καταλύουν οι κομματικά... ανέστιοι βουλευτές και επιχείρησε να καθίσει δίπλα από τον φίλο του Πέτρο Τατσόπουλο. Ωστόσο στο έδρανο υπήρχε το παλτό της κυρίας Μακρή.

«Περίμενε Γρηγόρη, δεν βλέπεις το παλτό;» φέρεται να είπε ο κ. Τατσόπουλος.

«Δικό σου είναι;» αποκρίθηκε ο κ. Ψαριανός.

«Όχι, είναι της Ραχήλ» του ανταπάντησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε ο κ. Ψαριανός σκύβει και... μυρίζει το παλτό ενώ απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ρωτάει: «Ραχήλ τι άρωμα φοράς;».

Η ανεξάρτητη βουλευτής λέει σε συνομιλητές της ότι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τον χαβαλέ των συναδέλφων της και τους αγνόησε.

Ωστόσο, σήμερα που η Ραχήλ Μακρή είδε τις φωτογραφίες φέρεται να σχολίασε: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι».

Για την ιστορία το άρωμα της κυρίας Μακρή είναι το Chanel No 5, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα