Στα viral της Πέμπτης τα υπέροχα άτακτα παιδιά! Μην σου τύχει!

Καλημέρα, καλημέρα και τι ζητάω; Μία ευκαιρία στα Χριστούγεννα να πάω, να ζήσω λίγο από την μαγεία τους! Και ανάμεσα στα madata και στους αριθμούς 180, 160. 135, και ανάμεσα στις δηλώσεις που μάλλον σε προφητείες του Μαντείου μοιάζουν, αναζητάς διεξόδους και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πιο κοντά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Γι αυτό και επέλεξα σήμερα το αγαπημένο θέμα πολλών: αυτά τα αξιολάτρευτα παιδιά που μέσα από την αθωότητά τους και την αυθεντικότητά τους μας κάνουν να χαμογελάμε και πάλι από καρδιάς.

Αχ αυτά τα παιδιά! Σε φτάνουν στα όρια με τις αταξίες τους κάποιες φορές! Και μία στιγμή να γυρίσεις το κεφάλι σου αλλού, μπορεί να έχουν κάνει τα "τέρατα".

Βέβαια, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του viralnet.gr, προκαλούν το χαμόγελό μας και σίγουρα θα σπεύσουμε να τα χαρακτηρίσουμε χαριτωμένα!

Αρκεί βέβαια να μην έχουν συμβεί όλα αυτά τα τέρατα στο σπίτι μας που μόλις καθαρίσαμε!

Παρατηρήστε όμως τις φωτογραφίες καλά και θα καταλάβετε ότι τελικά τι θα έχουν να λένε για τις παιδικές τους αταξίες όταν μεγαλώσουν;

Μήπως λοιπόν να αφήναμε λίγο πιο ελεύθερα τα παιδιά να κάνουν τις ζημιές τους και να ξυπνούσαμε και εμείς το παιδί που κρύβεται μέσα μας;

Απολαύστε τα υπέροχα αυτά μικρά και μην ξεχνάτε ...

Χαμογελάστε! Έρχονται!

δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα