Στα viral της Τετάρτης τα 233 viral βίντεο για το 2014 σε ένα εκπληκτικό

Καλημέρα και λίγες ώρες έμειναν μέχρι την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή. Και θα μου πείτε ... το σημαντικό είναι ότι έμειναν μόλις 8 μέρες από την μαγεία!

Λες το άγιο πνεύμα και η μαγεία των ημερών να αγγίξει και τους βουλευτές μας; Περιμένοντας να δούμε το αποτέλεσμα και τις διεθνής αντιδράσεις - περισσότερα από 140 κανάλια από τον κόσμο όλο θα είναι συνδεδεμένα με την Αθήνα και την ψηφοφορία σήμερα - εμείς ας δούμε το βίντεο που έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια views μέσα σε δύο μόλις μέρες.

Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο. Πέρα από το εκπληκτικό βίντεο με τις υπέροχες εικόνες και την απόλυτα ταιριαστή μουσική, ο κόσμος δείχνει μία συνειδητή πλέον διάθεση να βρει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ζωής του: Εκείνους τους καθημερινούς ανθρώπους που φτάνουν στα άκρα, που μας κάνουν να χαμογελάμε, που θαυμάζουμε για το θάρρος τους αλλά και για την τρέλα τους!

Είναι πολλά, είναι πολλές εκείνες οι μαγικές στιγμές που μοιράστηκαν μαζί μας όλοι αυτοί, οι δημιουργοί οι πρωταγωνιστές των 233 viral βίντεο της χρονιάς που πέρασε και που ο δημιουργός βίντεο Luc Bergeron επέλεξε και έκανε εκείνο το ένα, το βίντεο των 7 λεπτών! Απλά εξαιρετικό!

Μας εντυπωσίασε! Δείτε το και την μουσική στο τέρμα!

Ήταν μία συναρπαστική χρονιά το 2014 μέσα από αυτήν την οπτική!

Και μην ξεχνάτε ... μία είναι η ζωή μας και είναι υπέροχη!

YOLO!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα