Στα Viral της Πέμπτης η δικαιοσύνη και τρελές ποινές δικαστηρίου

Και είναι Πέμπτη, η μεγάλη μέρα αναμονής της υπέροχης Παρασκευής, άντε άλλη μία παρηγοριά στον άρρωστο και τα madata σήμερα πάλι πολλά και δύσκολα: Μία χώρα που κατέβασε ρολά με την 24ωρη απεργία για να διαμαρτυρηθεί - για ποιο από όλα; - ένα ναυάγιο στο Παρίσι που φέρνει πλέον στο προσκήνιο τις εκλογές, με κατασκευασμένα mail σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ,  με τον μακελάρη του Μικρολίμανου να συλλαμβάνεται, με πολλές κοινωνικές ειδήσεις, αυτοκτονίες, τροχαία, τον Νίκο Ρωμανό να κινδυνεύει από την απεργία πείνας που συνεχίζει, με τον Ολυμπιακό να απογοητεύει στην Ισπανία ...

Πάμε να δούμε τα viral της Πέμπτης με θέμα την δικαιοσύνη που για πολλούς δεν υπάρχει, για άλλους είναι τυφλή, για άλλους είναι "άδικη"!

Όπως και αν το πάρει κανείς και όπως και αν την έχει στο μυαλό του, σύμμαχο ή μη, η δικαιοσύνη μας έχει δώσει αποφάσεις που προκαλούν γέλιο, χαμόγελο ή κούνημα του κεφαλιού ... αυτό το επικριτικό!
Πολλά πράγματα δεν είναι δίκαια αλλά παλεύουμε να τα αλλάξουμε ...
Καλημέρα και διαβάστε τις ποιο τρελές ποινές δικαστηρίου!

Τι ποινή θα μπορούσε να επιβάλει ένας δικαστής σε γυναίκα που αναστάτωνε τη γειτονιά όταν είχε οργασμό; Σε κάποιους που οργάνωσαν φιλανθρωπικό έρανο για να τσεπώσουν τα λεφτά; Δείτε τις

Νηστεία και προσευχή

Όταν μια γυναίκα ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά από τις φωνές ηδονής που έβγαζε κατά τη διάρκεια του σεξ η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σαφής και πολύ απλή: «Τέλος οι επισκέψεις ανδρών στο σπίτι» . Μάλιστα της απαγόρευσαν μέχρι και το στριπτίζ αλλά και να μεθύσει σε δημόσιο χώρο.

Έτσι, η 28χρονη Νάταλι Τζέντλ πλέον μπορεί να δέχεται επισκέψεις μόνο από τους αδερφούς της και από τους άνδρες του… ΕΚΑΒ και ανάλογων υπηρεσιών.

Με το ίδιο νόμισμα


Αν έχετε σκεφτεί πως ο μόνος τρόπος να μαζέψετε χρήματα για το πολυπόθητο ταξίδι στο Λας Βέγκας είναι να οργανώσετε φιλανθρωπικό γκαλά για τη φουκαριάρα- και καλά μάνα σας- ξεχάστε το, θα σας βγει ξινό.

Ο λόγος για μια ομάδα εφήβων οι οποίοι έπεισαν όλη τη γειτονιά να τους δώσει χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό. Η ποινή τους ήταν αμείλικτη. Γλίτωσαν τη φυλακή με τον αντίτιμο να ολοκληρώσουν το σκοπό τους, να μαζέψουν δηλαδή τα χρήματα που ήθελαν. Φυσικά και δεν θα τα κρατούσαν αλλά θα τα έδιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό θα πει έφαγε πόρτα

Ο φοιτητής Τζάνις Νορντς το είχε παρακάνει. Σε όποιο εστιατόριο και εάν πήγαινε έφευγε σαν κύριος χωρίς να πληρώνει δεκάρα ώσπου τον έπιασαν τσακωτό να προσπαθεί να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη μια φορά.

Ο δικαστής δεν έδειξε συμπόνια για τον άφραγκο φοιτητή αλλά σκέφτηκε πως να του δώσει ένα γερό μάθημα απαγορεύοντάς του την είσοδο στα ακριβά εστιατόρια σε 6 κυριλέ περιοχές του Λονδίνου.

Κοινωνική εργασία και χαρά

Μέσα στις ποινές κοινωνικής εργασίας των κρατουμένων του Νότινγκ Χιλ ήταν να φτιάξουν και τα αποκριάτικα κοστούμια για το Καρναβάλι. Επιπλέον έπρεπε να δουλέψουν με ζώα, σε φιλανθρωπικά μαγαζιά αλλά και σερβίρουν μεσημεριανό σε οίκους ευγηρίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα