Κάνναβη με σήμα κατατεθέν τον Bob Marley

Φαίνεται, πως οι θαυμαστές του Bob Marley θα μπορούν σύντομα να αγοράσουν προϊόντα κάνναβης που θα φέρουν το όνομά του. Η ιδέα ήταν της οικογένειας του μουσικού της reggae, η οποία κατάφερε να κλείσει συμφωνία με αμερικάνικη εταιρία, που φιλοδοξεί να γίνει η νούμερο ένα εταιρία κυκλοφορίας μαριχουάνας, με σήμα κατατεθέν τον Bob.

Έχουν περάσει περισσότερες από τρείς δεκαετίες από το θάνατο του Τζαμαϊκανού στάρ και η Privateer Holdings, φιλοδοξεί να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά με μια σειρά σύγχρονων καταναλωτικών προϊόντων που θα είναι " ριζωμένα στη ζωή και την κληρονομιά" του Bob Marley.

Τα φυσικά προϊόντα Marley αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αφορά το ερχόμενο έτος, στις χώρες όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη. Η σειρά θα περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα με πρώτη ύλη την κάνναβη, όπως κρέμες,  βάλσαμα χειλιών, λάδι κάνναβης και διάφορα αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη ζωή του Bob.

 

Η οικογένεια του διάσημου μουσικού έχει παραχωρήσει άδεια χρήσης του ονόματός του σε διάφορα προϊόντα όπως ο καφές, τα ακουστικά και άλλα.

Σύμφωνα με την κόρη του Marley, Cedella Marley, η συμφωνία αυτή είναι ο ιδανικός τρόπος για να προωθήσει και να τιμήσει τη κληρονομιά του πατέρα της με τον πιο "αυθεντικό τρόπο".

Η εταιρία στοχεύει στις αγορές των χωρών που η χρήση στης μαριχουάνας έχει νομιμοποιηθεί, όπως η πολιτεία της Ουάσινγκτον, του Κολοράντο και σε άλλες χώρες, όπως η Ολλανδία, η Ουρουγουάη, ο Καναδάς, η Ισπανία και άλλες.

 

Πηγή: TheIndependent

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα