Λευκότερα δόντια με 3 διαφορετικούς τρόπους

Ένα χαμόγελο αρκεί για να κλέψει τις εντυπώσεις και να ενθουσιάσει! Και επειδή, το γέλιο και το χαμόγελο δίνουν ζωντάνια και σας φτιάχνει τη διάθεση, αφήστε τα χείλη σας ελεύθερα να ακολουθήσουν τη δική τους ανοδική πορεία και δείξτε τα λευκά δόντια σας στον κόσμο.

Αν νιώθετε άσχημα, επειδή τα δόντια σας δεν αστράφτουν, ερχόμαστε να σας προτείνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε λευκότερα δόντια στο σπίτι σας. Πριν, όμως, ξεκινήσετε να διαβάζετε για τα θαυματουργά αυτά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, να θυμάστε ότι πρέπει να πλένετε συχνά τα δόντια σας και να αποφεύγετε εντελώς, ή έστω σε μεγάλες ποσότητες, το τσάι, το κόκκινο κρασί, τον καφέ και όξινες τροφές, όπως τα εσπεριδοειδή και την κοκκινιστή σάλτσα. Οι παραπάνω τροφές ευθύνονται για τους κίτρινους λεκέδες στα δόντια σας, ενώ μπορούν να αποδυναμώσουν και το σμάλτο τους.
Αποφύγετε την κατανάλωση κόκκινου κρασιού για λευκότερα δόντια.

Αποφύγετε την κατανάλωση κόκκινου κρασιού για λευκότερα δόντια.

Ξεκινήστε να εφαρμόζετε έναν από τους παρακάτω τρόπους και ετοιμαστείτε να δείτε αποτελέσματα άμεσα:

Χρησιμοποιήστε φράουλες για πιο λευκά δόντια!

Ναι, οι φράουλες είναι κόκκινες και θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι απαγορευτική τροφή, αν θέλετε λευκότερα δόντια. Στην πραγματικότητα, όμως, το οξύ που περιέχουν και η λειαντική τους σύσταση μπορεί να σας προσφέρει μία εξαιρετική φυσική λεύκανση. Βεβαια, η φράουλα δεν είναι και φρούτο της εποχής...


Μπορείτε να αφαιρέσετε αμέσως τους λεκέδες από τα δόντια τρίβοντας μια ολόκληρη φράουλα σε κάθε δόντι για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεπλύνετε τα δόντια σας με καθαρό νερό.


Βουτήξτε την οδοντόβουρτσά σας σε μηλόξιδο.

Μπορεί η γεύση του να μην είναι τόσο καλή, σε σχέση με τη φράουλα, αλλά το μηλόξιδο είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε λεκέδες από τα δόντια και να τα κάνετε πιο λευκά. Βουτήξτε την οδοντόβουρτσά σας σε ξίδι μήλου και βουρτσίστε τα δόντια σας, όπως θα κάνατε κανονικά.


Επειδή το μηλόξιδο περιέχει οξέα, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική μόνο μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε εάν θέλετε να φτιάξετε τη δική σας οδοντόπαστα, συνδυάζοντας 1 κ.σ. μηλόξιδο με αρκετή μαγειρική σόδα, μέχρι να δημιουργηθεί μια παχιά στρώση οδοντόπαστας. Βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό το μείγμα για περίπου 2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Φλούδα μπανάνας για αστραφτερό χαμόγελο!
Η φλούδα της μπανάνας είναι το τέλειο λευκαντικό, καθώς, εκτός από το αστραφτερό χαμόγελο που σας προσφέρει, περιέχει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που είναι απαραίτητα για υγιή δόντια και ούλα. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν περιέχει οξέα και άλλα λειαντικά που θα μπορούσαν να βλάψουν τα δόντια, σας επιτρέπουν να τις χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, μέχρι να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε.
Φλούδα μπανάνας για αστραφτερό χαμόγελο!

Ξεφλουδίστε την μπανάνα και τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας στα δόντια για 2 λεπτά, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τη φράουλα. Στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας, χρησιμοποιώντας την κανονική σας οδοντόπαστα, ξεπλύνετε με καθαρό νερό και απολαύστε στον καθρέφτη το πιο λευκό και φωτεινό σας χαμόγελο.

spirossoulis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα