Μωρομάντηλα τα θαυματουργά! Καθαρίζουν τα πάντα

Αν έχετε μωρό στο σπίτι θα έχετε ήδη καταλάβει πόσο χρήσιμα είναι τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ή αλλιώς μωρομάντηλα. Αν πάλι δεν έχετε παιδιά, τότε τρέξτε γρήγορα να αγοράσετε ένα πακέτο μωρομάντηλα γιατί θα σας χρειαστούν σίγουρα.

Γυαλίστε τα παπούτσια σας Με τα υγρά μαντηλάκια του μωρού σας μπορείτε να γυαλίσετε τα δερμάτινα παπούτσια σας σε ελάχιστο χρόνο.

Χρησιμοποιήστε τα για λεκέδες σε ρούχα Τρίψτε ελαφρώς τον λεκέ με ένα μαντηλάκι και στη συνέχεια πλύντε το ρούχο σας κανονικά. Ο λεκές θα αφαιρεθεί πολύ πιο γρήγορα. Αυτό το trick λειτουργεί τέλεια σε λεκέδες από προϊόντα μακιγιάζ πάνω σε ρούχα.

Καθαρίστε ανεμιστήρες Είτε πρόκειται για ανεμιστήρες οροφής είτε για επιτραπέζιους ανεμιστήρες τα μαντηλάκια την κάνουν τη δουλειά τους θαυμάσια.

Βάλτε ένα υγρό μαντηλάκι πάνω σε φρέσκο λεκέ από κρασί ή μπύρα Με το που θα χυθεί κρασί ή μπύρα πάνω σε ρούχο, έπιπλο ή χαλί, ακπουμπήστε πάνω στο λεκέ ένα υγρό μαντηλάκι για να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του. Έτσι θα γλιτώσετε μπόλικο χρόνο από τρίψιμο.

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας Αν το πληκτρολόγιό σας έχει λεκέδες, στίγματα και σκόνη, τότε χρησιμοποιήστε ένα υγρό μαντηλάκι για να το καθαρίσετε εύκολα και αποτελεσματικά. Για πιο βαθύ καθάρισμα του πληκτρολογίου αγοράστε καλύτερα ένα ειδικό σπρέι.

Μαζέψτε τρίχες κατοικίδιων Αν ο καναπές σας είναι γεμάτος με τρίχες από το σκυλάκι σας τότε πάρτε ένα μωρομάντηλο και περάστε όλη την επιφάνεια με αυτό. Οι τρίχες θα κολλήσουν πάνω στο μαντηλάκι και ο καναπές σας θα ανανεωθεί πλήρως.

Καθαρίστε τα στόρια Φορέστε μια παλιά καθαρή κάλτσα, βάλτε στο χέρι σας ένα μαντηλάκι και περάστε με αυτό ένα-ένα όλα τα στόρια μέχρι να καθαρίσουν εντελώς.

Απομακρύνετε δαχτυλιές από δέρμα Αν ο δερμάτινος καναπές σας είναι γεμάτος με δαχτυλιές τότε η λύση είναι απλή. Πετάξτε τον! Φυσικά αστειευόμαστε, γιατί η λύση είναι ακόμα απλούστερη. Περάστε την επιφάνεια του καναπέ σας με ένα μαντηλάκι και πείτε αντίο στις ενοχλητικές δαχτυλιές.

Καθαρίστε ανοξείδωτα σκεύη Με ένα μαντηλάκι μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλα τα ανοξείδωτα σκεύη σας.

Διώξτε οποιοδήποτε λεκέ από τους πάγκους της κουζίνας Φροντίστε να έχετε πάντα μέσα στην κουζίνα σας ένα πακέτο με μωρομάντηλα καθώς θα σας είναι πολύ χρήσιμα κάθε φορά που χύνεται κάτι πάνω στους πάγκους της κουζίνας ή στο χαλί.

spirossoulis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα