Έρχεται μείωση της ύλης σε Α' και Β' Λυκείου;

Ενδεχόμενες αλλαγές σε τράπεζα θεμάτων και ύλη της Α'-Β' Λυκείου προανήγγειλε ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέκος Δερμεντζόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέκος Δερμεντζόπουλος τονίζει στον Ελ. Τύπο της Κυριακής την χρησιμότητα της τράπεζας θεμάτων και δεν αποκλείει την αναδιάρθρωση της ύλης σε Α' και Β' Λυκείου.

"Στόχος της τράπεζας θεμάτων είναι να λειτουργεί ως οδηγός για τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να ολοκληρώνει έγκαιρα μέσα στο σχολικό έτος τη διδακτέα ύλη. Από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Τράπεζα Θεμάτων θα εμπλουτιστεί με υλικό και για τη Β' Λυκείου, ωστόσο πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση της ύλης και ενδεχομένως σε μείωση της στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου", σχολίασε ο κ. Δερμεντζόπουλος και συνέχισε:

"Στόχος μας είναι με το πρώτο κουδούνι του νέου έτους οι σχολικές μονάδες να υποδεχθούν τους μαθητές με τα λιγότερα δυνατά κενά σε εκπαιδευτικούς. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά με αναπληρωτές".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα