Βάσεις 2014 Αποτελέσματα: Στατιστικά και συγκριτικοί Πίνακες

Από τις 10 το πρωί οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τις σχολές και τις βάσεις εισαγωγής μέσω του  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα έχουν σταλεί ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Επίσης, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις μετεγγραφές, οι οποίες φέτος όχι μόνο αφορούν περισσότερους από πέρυσι, αλλά θα ικανοποιηθεί και μεγαλύτερο ποσοστό αιτήσεων. Και αυτό διότι ορισμένες κατηγορίες υποψηφίων, όπως τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, θα μπορούν να μετεγγραφούν ελεύθερα σε ιδρύματα που εδρεύουν κοντά στον τόπο κατοικίας.

Για τους υπολοίπους που επιθυμούν να μετεγγραφούν, θα πρέπει το κατά κεφαλήν εισόδημα στην οικογένεια να μην ξεπερνά τις 9.000 ευρώ, ωστόσο σε αυτή την κατηγορία θα υπάρχει ποσόστωση 10% επί του αρχικού αριθμού εισακτέων για κάθε τμήμα.

β. Επίσης την Πέμπτη 28-8-2014 στις 10:00 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείουhttp://moreresults.minedu.gov.gr .

Δείτε εδώ συγκριτικούς Πίνακες Βάσεων 2013-2012

Βαθμός πρώτου & τελευταίου εισαγόμενου ανά Σχολή και Τμήμα 2013

Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014

Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2014

Στατιστικά στοιχεία για τα Ειδικά Μαθήματα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα