Απαρηγόρητος ο Φερνάντο Σάντος

Απαρηγόρητος ήταν ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Μίλησε για τα συναισθήματά του και την παρακολούθηση των πέναλτι από τις οθόνες. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους διεθνείς καθώς ήταν προαποφασισμένο ότι θα "πετούσε" μόνος με τον γιο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μ' αρέσει να μιλώ για έλλειψη τύχης. Η Κόστα Ρίκα κέρδισε, είναι χαρούμενη. Η νίκη θα μπορούσε να πάει με κάθε ομάδα. Συγχαρητήρια. Θέλαμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενο τον ελληνικό λαό αλλά δεν τα καταφέραμε. Για 15-20 λεπτα στην αρχή του παιχνιδιου ήταν πιο γρήγορη η Κόστα Ρίκα, αλλά, μετά δεν ήταν. Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά».

Για την αποβολή: Αποβλήθηκα γιατί ο διαιτητής κινήθηκε με βάση ότι δεν μπορούσαμε να μπούμε να δώσουμε νερό όταν τελείωσε το ματς. Η ομάδα της Κόστα Ρίκα ήταν όλη εκεί και του είπα μονο εμένα΄πας και βγάζεις;

Γιατί δεν μ αφήνεις να μπω επειδή είμαι Πορτογάλος; Μου είπε να βγω και βγήκα.

Για το αν μπορούσε να το είχε διαχειριστεί διαφορετικά: Δεν ξερω πάντα αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Η Κόστα Ρίκα έπαιξε καλά, είχε λύσεις.Εμείς θέλαμε να μην αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις, μετά δεχθήκαμε γκολ αλλάξαμε τακτική.

Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με 5 παίκτες, έβαλα Μητρογλου και Γκέκα για να είμαστε εκεί. Καθε φορά που κάποιος δεν κερδίζει μπορείς να πεις ότι θα έκανε κάτι άλλο, όχι όμως εγώ!

Για τα συναισθήματά του: Η Ελλάδα έχει νέο προπονητή και η πτήση μου είναι στις 11.30 δεν έχω κάτι άλλο.
Οταν μπήκε το τελευταίο γκολ ένιωσα στενοχώρια.Εκείνες τις στιγμές δεν περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό σου. Ηθελα να πάω στο Σαλβαδόρ, η ομάδα το ήθελε, αλλά υπάρχει βαθιά λύπη.Τα πέναλτι τα είδα από οθόνες.

Ολοι έδωσαν το καλύτερο εαυτό για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Για αυτό γράψαμε ιστορία για την Ελλάδα δεν συμβαίνει και αυτό μας λυπεί τώρα. Αλλά ήταν συνολική προσπάθεια.

Για την Κόστα Ρίκα: Μ' αρεσε η Κόστα Ρίκα στους τρεις πρώτους αγώνες, ο κόσμος την ξέρει πια. Δεν νομίζω ότι μπορεί να προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Αλλά νομίζω ότι σε ένα Μουντιάλ επέρχεται και κόπωση και δεν μπορεί να προχωρήσει, της αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα