Άφαντος ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη - Τι συνέβη στα σφαγεία;

Στο «Τούνελ» έφτασαν σημαντικές μαρτυρίες που ίσως ανάψουν φως στο σκοτάδι που κατάπιε τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, επαγγελματίας από την περιοχή της Χαλάστρας, ανέφερε πως λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός, ένα άτομο που είχε επαφή με τα σφαγεία, έπεσε θύμα ληστείας.

Το άτομο αυτό φεύγοντας από τα σφαγεία για να επιστρέψει σπίτι του, δεν αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούσαν ληστές που του έστησαν ενέδρα και του αφαίρεσαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Πιθανόν οι δράστες να ανήκουν σε κύκλωμα που γνωρίζει πως στα σφαγεία πραγματοποιούνται οικονομικές συναλλαγές με τους εμπόρους κρεάτων, όπως ακριβώς είχε και ο αγνοούμενος επιχειρηματίας πριν εξαφανιστεί.

Νέος μάρτυρας που την ημέρα της εξαφάνισης βρισκόταν στα σφαγεία, ανέφερε πως ο Γραικός πρέπει να έφυγε από τις εγκαταστάσεις γύρω στις τέσσερις και μισή το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνο το πρωί της 3ης Νοεμβρίου, τα σφαγεία δεν ξεκίνησαν να λειτουργούν στις επτά το πρωί όπως συνήθως, αλλά στις εννιά, λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή.

Ίσως τότε να αποσυντονίστηκαν τα ρολόγια και να μην έχει διευκρινιστεί ακριβώς η ώρα που έφυγε ο 59χρονος από εκεί.

Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, την ημέρα εκείνη ο αγνοούμενος πήρε από τα σφαγεία σαράντα κιλά κρέας, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα που είχε πάρει μόλις ένα κιλό.

Τα κρέατα ήταν μέσα σε λευκά τσουβάλια, τα οποία δεν βρέθηκαν στο χώρο, ούτε φάνηκαν στην καρότσα του αυτοκινήτου που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Ο φύλακας που είχε βάρδια τότε, επιμένει πως δεν τα είδε στο αυτοκίνητο του Γραικού.

Οι παραπάνω μαρτυρίες θα ελεγχθούν και θα αξιοποιηθούν κατάλληλα από τις Αρχές.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, χάθηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου από τα σφαγεία της Χαλάστρας, με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Από τότε παραμένει άφαντος.

 

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα