Συζυγοκτόνος Χαλκιδικής: Εγώ θα ξανάρθω στην Ελλάδα ό,τι και να γίνει

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει γνωμάτευση ψυχιάτρου άφησε ο 33χρονος Αλβανός απαγωγέας και συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Ο ίδιος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν πριν και μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, αλλά και με την απαγωγή του παιδιού:

«Μαλώσαμε στο τηλέφωνο που μου είπε ότι έχει κανονίσει με τους καλύτερους δικηγόρους και δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου», δήλωσε.

Ερωτώμενος για τη στιγμή μετά το φονικό, ο 33χρονος είπε: «Έψαξα το μικρό μήπως έπεσε πουθενά και χτύπησε, τον εαυτό μου έψαξα, δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα».

Όσο γιατί κρυβόταν, ο απαγωγέας απάντησε: « Είχε αστυνομία, μπλόκα. Έχει γίνει, ό,τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Θα ήθελα να αποδείξω ότι δεν έκανα αυτό το πράγμα με καθαρό μυαλό. Το παιδί δεν κρύωσε ούτε στιγμή, δεν πείνασε ούτε στιγμή. Το πήρα με πυρετό και το επέστρεψα χωρίς πυρετό. Άλλες τόσες ημέρες το παιδί θα μπορούσε να μείνει μαζί μου χωρίς καμία αντίρρηση. Περνούσε καλά, αν δεν περνούσε καλά θα έλεγε “μπαμπά να με πας πίσω”».

Μάλιστα, ο 33χρονος εμφανίστηκε αποφασισμένος να βρεθεί διπλά στα παιδιά του ό,τι κι αν συμβεί: «Κι αύριο να με διώξουν από εδώ, ή μετά από 20 χρόνια να με διώξουν από εδώ, και την είσοδο να μου απαγορεύσουν, εγώ θα ξανάρθω στην Ελλάδα ό,τι και να γίνει, εγώ θα έρθω δίπλα στα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα