Και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος υπέρ των Αγανακτισμένων

Η έκφραση διαμαρτυρίας των «Αγανακτισμένων» πρέπει να μείνει ειρηνική, λέει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε μήνυμα του.

Όπως αναφέρει ο «Αδέσμευτος Τύπος», ο Κωνσταντίνος δήλωσε: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα με το αίτημα να τοποθετηθώ σχετικά με τις, πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώσεις των ‘’Αγανακτισμένων’’. Έχω παλαιότερα υποστηρίξει την ανάγκη να εκφράζει η ‘’σιωπηρή πλειοψηφία’’ του λαού τη θέση της στα πολύ σημαντικά γεγονότα, στις μεγάλες, δύσκολες στιγμές της χώρας».

«Οι εκδηλώσεις κάποια στιγμή θα τελειώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου. «Το μήνυμά τους όμως, δεν θα ξεχαστεί γιατί και η σιωπή τους ακόμη θα είναι ηχηρή. Η ευχή που θα ήθελα να μεταφέρω είναι να παραμείνει η συλλογική αυτή έκφραση αγανάκτησης αγνή, όπως ξεκίνησε. Αυτόβουλη, χωρίς ίχνος δημαγωγίας, δίχως κομματική ομπρέλα και πάνω απ’ όλα ειρηνική».
Ωστόσο απορία προξενεί, το ερώτημα υπό ποία ιδιότητα ένας απλός πολίτης όπως ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, απευθύνει μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο σε μεγάλες κατηγορίες πολιτών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα