Δωρεάν ασύρματο internet στην Καλαμαριά

Σε λειτουργία έχει ήδη τεθεί το νέο δωρεάν ασύρματο internet του δήμου Καλαμαριάς.

Το νέο δίκτυο καλύπτει την πλατεία Δημαρχείου, μέρος του πεζόδρομου της Καλαμαριάς και μέρος της οδού Μεταμορφώσεως. Η δυνατότητα σύνδεσης στο ασύρματο δίκτυο παρέχεται σε όλους τους χρήστες φορητών υπολογιστών ή ακόμα και κινητών τηλεφώνων, που έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης WiFi.

Ο χρήστης θα πρέπει από τη λίστα των διαθέσιμων ασύρματων δικτύων να επιλέξει το δίκτυο WiFi - HotSpot. Στην πρώτη του σύνδεση θα γίνει ανακατεύθυνση στη σελίδα εισόδου.
Ο δήμος Συκεών διαθέτει δημόσιο σημείο ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στην περιοχή της Πολιτιστικής Γειτονιάς, εντός των τειχών.

Σε λειτουργία τέθηκε και το νέο δωρεάν ασύρματο internet και στο δήμο Αμπελοκήπων. Το δίκτυο καλύπτει το δημαρχιακό μέγαρο, την πλατεία Φιλίππου και τη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου με τρία hotspots.

Δωρεάν ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει και ο δήμος Θερμαϊκού στους κατοίκους της περιοχής, χάρη στην εγκατάσταση σταθμών ασύρματου δικτύου.

Μετά τους τέσσερις πρώτους σταθμούς ασύρματου δικτύου που ήδη λειτουργούν στην περιοχή, ο δήμος Θερμαϊκού προχώρησε σε εγκατάσταση νέων κεραιών επάνω στο δημαρχείο, στο ΚΑΠΗ Περαίας και στην κεντρική πλατεία της Περαίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα