Ένας οξύθυμος διάκος στην Αμαλιάδα

Ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αμαλιάδας η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός διάκου, ο οποίος συχνά-πυκνά εμπλέκεται σε καβγάδες. Πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός κληρικός επιτέθηκε σε τέσσερις Αλβανούς, την ώρα που έπιναν καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Μαινόμενος, ο διάκος άρχισε να βρίζει τους αλλοδαπούς, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να τους επιτεθεί με πέτρες. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έφτασαν στο σημείο, αλλά και εκείνοι τα βρήκαν σκούρα μαζί του, καθώς δεν δεχόταν να μπει στο περιπολικό. Το επεισόδιο έλαβε τέλος, όταν οι αστυνομικοί δέχτηκαν να τον οδηγήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση με τα πόδια.

Οπως προέκυψε, ο διάκος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς στις 28 Μαΐου του 2007 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στη Γαστούνη, όπου είχε εγκαταλείψει δύο νεαρούς που επέβαιναν σε δίκυκλο και παραδόθηκε λίγη ώρα μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας. Μάλιστα η όλη συμπεριφορά είχε οδηγήσει τον μητροπολίτη Ηλείας να τον υποβιβάσει από το αξίωμα του ιερέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα