Οι top προορισμοί για τα Χριστούγεννα πάνε για sold out!

Όσοι σκέφτεστε (και η τσέπη σας αντέχει) να πάρετε τα βουνά κατά τη διάρκεια των γιορτών σπεύσατε να κλείσετε δωμάτιο! Παρά την οικονομική κρίση και το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας, η «εορταστική» ζήτηση καταλυμάτων στους καθιερωμένους χειμερινούς προορισμούς βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις οι επαγγελματίες πάνε ολοταχώς για sold out, καθώς οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ήδη καλύπτουν το 80% των διαθέσιμων κλινών.

Οι εκπρόσωποι των κατά τόπους ξενοδοχειακών ενώσεων εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία των κρατήσεων για τις γιορτές και αισιοδοξούν ότι η πληρότητα θα πλησιάσει το 100%, εφόσον δεν προκύψει κάποια αρνητική έκπληξη στο πεδίο της οικονομίας.

Παράλληλα, παρακολουθούν με ενδιαφέρον το δελτίο... καιρού, ελπίζοντας ότι θα χιονίσει αρκετά ώστε να λειτουργήσουν πλήρως τα χιονοδρομικά κέντρα, που αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών. Σε ό,τι αφορά το κόστος, τονίζουν ότι οι τιμές έχουν παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητες τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές στα χειμερινά θέρετρα της χώρας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα