Δωρεάν ταξίδια για τα 9 κεράκια του πλοίου Νήσος Μύκονος

Σε κλήρωση για ένα δωρεάν διπλό εισιτήριο σε έναν από τους προορισμούς του πλοίου «Νήσος Μύκονος» της Hellenic Seaways μπαίνουν από σήμερα όσοι χρήστες του facebook αναγνωρίσουν, στην επίσημη σελίδα της εταιρίας, το απεικονιζόμενο νησί αφήνοντας σχόλιο.

Η κλήρωση γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 9 ετών του πλοίου στις ελληνικές θάλασσες ενώ ο διαγωνισμός για την αναγνώριση των νησιών στο Facebook, όπου η εταιρία θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στους προορισμούς του «Νήσος Μύκονος» (Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Σάμος), ξεκινά από σήμερα και λήγει την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, την επέτειο του πρώτου ταξιδιού που πραγματοποίησε το πλοίο το 2005, ο Πλοίαρχος, θα δωρίσει σε έναν τυχερό επιβάτη ένα διπλό εισιτήριο σε διακεκριμένη θέση και μεταφορά Ι.Χ. οχήματος, μετά από κλήρωση εν πλω.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής συνολικά έχει μεταφέρει 2.600.000 επιβάτες, 308.000 Ι.Χ. και 90.000 φορτηγά οχήματα.

Το 2006 διακρίθηκε ως το «Καλύτερο Πλοίο της Χρονιάς» από την Lloyd’s List ενώ την ίδια χρονιά του απονεμήθηκε το βραβείο «Green Star», που αποτελεί πιστοποίηση του Ιταλικού Νηογνώμονα RINA για την πλήρη προσαρμογή σε όλους τους απαιτούμενους κανονισμούς για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα