Οι μισοί ψάχνουν ταξίδια από την τουαλέτα ή το κρεβάτι!

Όσο διαδίδεται η χρήστη κινητών συσκευών στην αναζήτηση αλλά και την κράτηση ταξιδίου, τόσο πιο περίεργα αποτυπώνονται τα αποτελέσματα ερευνών που διεξάγονται ανάμεσα στους ταξιδιώτες που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Από δύο έρευνες της Priceline.com, προκύπτει σαφές προβάδισμα όσων (το 77% του δείγματος) σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες για κράτηση περισσότερων ταξιδιωτικών υπηρεσιών εντός του 2014, έναντι όσων δεν θα το κάνουν, καθώς και ότι σχεδόν οι… μισές αναζητήσεις για ταξίδια γίνονται από το υπνοδωμάτιο και την… τουαλέτα!

Σύμφωνα με τις έρευνες της Priceline, οι οποίες διερεύνησαν τις αναζητήσεις ταξιδίων από τις συσκευές κινητών τηλεφώνων, το 16% των αναζητήσεων έγιναν από το… λουτρό, το 17% από «χώρους συνάθροισης ανδρών», το 19% από την κουζίνα, το 21% από τον χώρο του γραφείου στο σπίτι και το 23% από το υπνοδωμάτιο.

Τα ευρήματα αυτά παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον στις στρατηγικές προσέγγισης πελατών που εφαρμόζουν οι εταιρίες και στη συνέχεια γίνονται ακόμη πιο περίεργα. Για παράδειγμα το 10% του δείγματος είπε ότι κατά την κράτηση για ταξίδι στο κινητό τηλέφωνο έχει πέσει επάνω σε άγνωστο, το 9% επάνω σε τοίχο, το 7% ότι χτύπησε σε τοίχο του λουτρού και το 6% ότι γλίστρησε και… έπεσε.

Η έρευνες έδειξε επίσης το βαθμό εθισμού των χρηστών, αφού το ...

διαβάστε αναλυτικά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα