Μαρινέλλα - Βέμπο: Η συνάντηση στο θέατρο Badminton

Ένα φιλόδοξο ελληνικό μιούζικαλ πάνω στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο από τον ζωντανό θρύλο, τη Μαρινέλλα, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Badminton.

Mε τίτλο «Μαρινέλλα - Βέμπο: Η συνάντηση», η παράσταση ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή, που σημάδεψε η παρουσία της σπουδαίας τραγουδίστριας και θεατρίνας Σοφίας Βέμπο.

Η νεότερη ιστορία της Ελλάδας περνά μέσα από τη μυθιστορηματική ζωή της Βέμπο και η Μαρινέλλα αγκαλιάζει μέσα από το σήμερα το χθες και ξαναδίνει φωνή και ζωή στον κόσμο της «τραγουδίστριας της νίκης».

Δίπλα στη Μαρινέλλα-Βέμπο, ο Τραϊφόρος του Χρήστου Στέργιογλου, ένας παλιός επιθεωρησιακός θεατρίνος, ο Παυλάρας, του Αντώνη Λουδάρου κι ένα καστ 50 ηθοποιών και τραγουδιστών, βοηθούν να ξεδιπλωθεί όλο το κουβάρι μιας σύνθετης προσωπικότητας, μιας δύσκολης εποχής και ενός μουσικού θησαυρού, που ακόμα περνά στα στόματά μας σαν παρακαταθήκη.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζουλιάς.
Παίζουν: Μαρινέλλα, Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Στέργιογλου, Τζένη Μπότση, Μιχάλης Μαρίνος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Χρήστος Πλαινής, Αγορίτσα Οικονόμου, Νεφέλη Ορφανού, Τάσος Κωστής.

Θέατρο Badminton (Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής)
Άλσος Στρατού, Γουδή

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 20:00, Τετάρτη και Κυριακή: 19:00.
Τιμές εισιτηρίων: 45, 35, 30, 25, 15, 10 (φοιτητικό) ευρώ.
Προπώληση: καταστήματα Public, Παπασωτηρίου,  Seven Spots
τηλ: 210 8840600

«Μαρινέλλα - Βέμπο: Η συνάντηση» στο θέατρο Badminton

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα