Φόνσου - Βουτσάς: Μαζί στον Πλούτο του Αριστοφάνη

Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη ενώνει την Αννα Φόνσου και τον Κώστα Βουτσά. Υστερα από αρκετά χρόνια, οι δύο ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν μαζί στην παράσταση που ανεβάζει το θέατρο Νοτίου Αιγαίου, σε μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλου και έχει σκοπό να γιορτάσει τα 65 χρόνια του ηθοποιού στο σανίδι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ζαχαρίας Αγγελάκος, ο οποίος θα συμμετάσχει και ως ηθοποιός, ενώ ανάμεσα στο καστ θα βρίσκεται και ο Τάκης Βαμβακίδης, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίζει στο ίδιο έργο.

Η «Espresso» βρέθηκε στην ανάγνωση του κειμένου, που έγινε στο σπίτι της Αννας Φόνσου στο Κολωνάκι, και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η ηθοποιός μάς αποκάλυψε πως φέτος το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία για πρώτη φορά στην καριέρα της. «Τόσο ο Κώστας όσο κι εγώ πάμε ευγενώς προσφερθέντες γιατί θέλουμε να διατηρηθεί αυτό που κάνει ο Ζαχαρίας Αγγελάκος, να κρατήσει ζωντανό στη Ρόδο τον θεσμό του αρχαίου δράματος.

Εμείς θέλουμε να το υποστηρίξουμε και είπαμε να μην πληρωθούμε και να ακολουθήσουμε την τουρνέ. Οχι ότι είμαστε πλούσιοι, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε το θέατρο. Εγώ παίζω την Πενία, δηλαδή τη φτώχεια που χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει πλούτος».

Ενθουσιασμένος δηλώνει και ο Κώστας Βουτσάς, που δεν βλέπει την ώρα να αρχίσουν οι πρόβες, ενώ περιμένει πώς και πώς τα ταξίδια και τις παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα