Πρεμιέρα για το Sugar - Μερικοί το προτιμούν καυτό

Το έργο «Sugar - Μερικοί το προτιμούν καυτό» είναι βασισμένο στο βιβλίο του Peter Stone και στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν καυτό» των Billy Wilder & I.A.L. Diamond - βασισμένο σε μία ιστορία του Robert Thoeren και κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο στο θέατρο Παλλάς!

Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της Μέριλιν Μονρόε, αλλά και το δυνατό κωμικό δίδυμο των Γιάννη Ζουγανέλη και Θοδωρή Αθερίδη, καθώς και τον Κώστα Βουτσά.

Ποτοαπαγόρευση, κρίση, ορχήστρα από ξανθά πεντανόστιμα κορίτσια, μαφία, εκατομμυριούχοι, έρωτες, τραγούδι, χορός από τσάρλεστον μέχρι Κομπαρσίτα, τρένα, κότερα και σε όλα αυτά να πρωταγωνιστεί το γέλιο, στο έργο που ψηφίζεται ως καλύτερη κωμωδία της χρονιάς από το 1959 έως σήμερα.

Σ΄αυτό είναι βασισμένη η ταινία του Billy Wilder «Μερικοί το προτιμούν καυτό» πασίγνωστη και αγαπημένη από τις υπέροχες ερμηνείες των Τζακ Λέμον, Τόνι Κέρτις και Μαίρυλιν Μονρόε.

Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρυ και ο Τζο, γίνονται -κατά λάθος- αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα. Για να γλυτώσουν από τους γκάνγκστερς ντύνονται γυναίκες και εισβάλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα. Όμως ο Τζο που πλέον ποζάρει σαν Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane που το όνειρό της είναι να παντρευτεί εκατομμυριούχο. Εκεί γύρω περιφέρεται μ’ ένα κότερο κι ένας ζάμπλουτος κύριος, ο Όσγκουντ Φίλντινγκ που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Δάφνη - δηλαδή τον Τζέρυ με φουστάνια. Όταν εμφανίζεται ο μεγάλος μαφιόζος Σπατζ και αναγνωρίζει τις δύο «καλλονές», αρχίζει ένα τρελό κυνηγητό με γκαγκς και ανατροπές.

Πρεμιέρα: 9 Νοεμβρίου

Μέχρι Πότε: Μέσα Ιανουαρίου

Τι ώρα και μέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30. Κυριακή: 19:00

Διάρκεια: 120'

Εισιτήρια15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 60€ (VIP).

Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα