Metallica: Από το παιχνιδιάρικο Enter Sandman στο νέο άλμπουμ!

Στο «The Tonight Show», δίπλα στον Jimmy Fallon και τους Roots, οι Metallica έπαιξαν ένα... παιχνιδιάρικο «Enter Sandman»!

Πλαστικές καραμούζες, καζού, τυμπανάκια για πιτσιρίκια. Ο Kirk Hammett να «κλαψουρίζει» με μια φυσαρμόνικα, ο Lars Ulirch να βαράει ένα μικροσκοπικό τύμπανο. Πανδαισία!

Από την περασμένη Τετάρτη, η Metallica άρχισαν να δίνουν στη δημοσιότητα κλιπάκια για κάθε ένα από τα τραγούδια στο καινούργιο τους άλμπουμ, «Hardwired... to Self-Destuct». Το δέκατο κυκλοφόρησε χθες.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα εορταστεί με ένα event, το οποίο το βάφτισαν «Blackened Friday», παίζοντας με το «Black Friday» της Ημέρας των Δισκοπωλείων. Σε εκατοντάδες ανεξάρτητα δισκοπωλεία, από τη μία άκρη των ΗΠΑ ως την άλλη, οι φανατικοί οπαδοί των Metallica, τα μεσάνυχτα, θα μπορούν να κερδίσουν slip mats (αυτά που οι djs βάζουν στα πικάπ τους όταν παίζουν), αλλά limited edition, καθώς και πόστερ (επίσης limited edition). Ο μεγάλος τυχερός θα παραλάβει το καινούργιο άλπμπουμ των Metallica σε μια ποικιλία εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του deluxe box set καθώς και μιας δοκιμαστικής εκτύπωσης του δίσκου. Αυτά λέει το Rolling Stone και μας ανοίγει την όρεξη. Συλλέκτες, σπεύστε! Enter a Metallica fan!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα