Φαίη Σκορδά: Η στήριξη από τον Γιώργο Λιάγκα λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Πρωινό χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά μίλησε για όλα.

Το Πρωινό επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αυτή τη φορά δεν θα έχει τον Γιώργο Λιάγικα δίπλα της, τουλάχιστον ως φυσική παρουσία, γιατί όπως λέει η παρουσιάστρια οι συμβουλές και οι κουβέντες πάντα γίνονται.

«Πάντα είμαι αγχωμένη. Ακόμα και για την τελευταία ημέρα εκπομπής έχω την αγωνία να πάνε όλα καλά, γιατί δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε σε όλες τις δουλειές – πόσο μάλλον αυτές τις εποχές – πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» είπε η Φαίη Σκορδά στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά».

Για τη στήριξη από τον Γιώργο Λιάγκα: Με τον Γιώργο πάντα συζητάμε κάποια πράγματα ούτως ή άλλως.

Για τις αλλαγές στο Πρωινό: «Η βάση του πρωινού δεν αλλάζει και δεν μπορεί να αλλάξει σε αυτές τις εκπομπές. Είναι ψευδαίσθηση να λες ότι μπορείς να αλλάξεις το πρωινό. Υπάρχουν καινούριες ιδέες, υλοποιούνται κάθε χρονιά, η διάθεση των ανθρώπων είναι διαφορετική, οι σχέσεις είναι διαφορετικές, αλλά η βάση του παραμένει ίδια.»

Για τα πρόσωπα που θα είναι φέτος στην παρέα της: «3 του μηνός σίγουρα θα δούμε την αλήθεια. Όλα μέσα στη ζωή είναι και μέσα στις δουλειές. 3 του μηνός σίγουρα θα δούμε ποιοι θα είμαστε. Οι βασικοί θα είμαστε, η παρέα του Πρωινού είναι συγκεκριμένη».

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα