Η Καραβάτου μιλά για τη νέα εκπομπή στο Epsilon

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου που μίλησε μεταξύ άλλων και για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Κρατερό Κατσούλη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Epsilon.

karavatou

Πρωινή καθημερινή ζώνη. Πώς προέκυψε αυτή η απόφαση; Συζητιέται αρκετό καιρό πως είχατε αυτή την πρόταση από το κανάλι…

Ήταν μια πρόταση του σταθμού που, για να είμαι ειλικρινής, μας την είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως, τότε ήμουν έγκυος, μετά γέννησα, είχα πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου και το μωρό μας ως προτεραιότητα, έτσι μας πήρε κάποιο καιρό για να πάρουμε την απόφαση με τον Κρατερό. Επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαβεβαίωση του σταθμού πως θα στηρίξουν πολύ αυτό το καινούριο μας βήμα και θα έχουμε όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να μεταφερθεί μια πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου σε καθημερινή βάση, γιατί δεν είναι κάτι απλό, οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Θεωρείς πως ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για το σταθμό το γεγονός πως υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα γίνει με το Μega και υπήρχε περίπτωση η ζώνη να μείνει με ένα προϊόν, το Πρω1νό του ΑΝΤ1;

Θεωρώ πως η στρατηγική του σταθμού είναι να χτιστεί ένα συμπαγές καθημερινό πρόγραμμα και να υπάρχει ολοκληρωμένη ροή, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε αυτό λοιπόν το σκεπτικό εντάσσεται και η συγκεκριμένη ζώνη που καλούμαστε τώρα να υπηρετήσουμε.

Η εκπομπή θα συνεχίσει να λέγεται Στα Καλά Καθούμενα;

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κρατήσουμε τον τίτλο. Άλλωστε όλα αυτά έχουν γίνει στα καλά καθούμενα!!!

Από το δελτίο Τύπου δόθηκε η αίσθηση πως θα είναι εντελώς διαφορετική η ομάδα σας.

Ναι, θα δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Αυτό που έχουμε το μυαλό μας είναι μια εκπομπή που θα βασίζεται στη φιλοσοφία της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, αλλά θα διανθιστεί με πολλά ακόμα στοιχεία.

Μπορείς να αποκαλύψεις κάποια πράγματα για τη νέα εκπομπή;

Είναι πολύ νωρίς… Άσε που δεν θέλω! (γέλια) Κάνουμε σχέδια και σκέψεις, κάνουμε όνειρα. Οι καινούριοι μας συνεργάτες μαζί με τη συντακτική ομάδα μας, που επίσης θα επεκταθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να αναπτυχθούν νέες δυναμικές. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καθημερινό πρωινό πρόγραμμα που θα αντανακλά τις δικές μας αρχές, τις δικές μας αξίες, το δικό μας τρόπο, το δικό μας ύφος και ήθος. Κι ελπίζουμε το αποτέλεσμα να κρατάει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα