Πανταζής: Ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία

Για την περιπέτεια με την υγεία του, το γάμο και την Άντζελα Δημητρίου μίλησε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Secret» των Παραπολιτικών.

Για την στιγμή που κινδύνευσε η ζωή του, ο τραγουδιστής είπε: «Με τρόμαξε αρκετά. Ήταν κάτι ξαφνικό που αιφνιδίασε. Κυρίως επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω. Έχω όμως μεγάλη πίστη και ενάντια στις προγνώσεις των γιατρών για μακροχρόνια ανάρρωση, επισκέφθηκα έναν άγιο παππούλη στην Καμάριζα και εκείνος με τη βοήθεια του Θεού με επανέφερε. Έκανα βέβαια και λογοθεραπεία για πλήρη αποκατάσταση της άρθρωσης. Αυτό που θα θυμάμαι, όμως, είναι ότι ο Θεός μού χτύπησε ένα καμπανάκι και μου είπε ότι "Λευτέρη, τους προσέχεις όλους εκτός από τον εαυτό σου" και για κάποιος λόγο που Εκείνος ξέρει -ίσως γιατί είμαι καλός άνθρωπος- μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν απέκλεισε και τον γάμο: «Ναι, γιατί όχι; Μέχρι στιγμής πιστεύω δεν έχει συμβεί από κακό timing. Δεν συγχρονιζόμασταν με τις συντρόφους μου. Όταν ήθελαν εκείνες δεν ήθελα εγώ και το αντίστοιχο. Αλλά πάντα είμαι ανοιχτός σε καινούργιες εμπειρίες. Δεν αποκλείω τίποτα».

Τέλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε και τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου για τη σχέση τους και τις ατυχίες που είχε με τις εγκυμοσύνες της:

«Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος χειμαρρώδης. Έχει μάθει να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Την αγαπάμε όμως γιατί είναι η Άντζελα».
newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα