Μετακομίζει στο κανάλι Εψιλον η Άση Μπήλιου;

Η Άση Μπήλιου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια επί καθημερινής βάσεως στην τηλεοπτική οθόνη. Το κοινό τη γνώρισε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ στη συνέχεια άλλαξε… στέγη και επέλεξε να πάει στο «σπίτι» της Ελένης Μενεγάκη.

Εκεί, η καταξιωμένη αστρολόγος δεν εμφανιζόταν μόνο στην «Ελένη», αλλά παρουσίαζε και τη δική της εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha. Έπειτα από πολλές σεζόν, οι ιθύνοντες της παραγωγής αποφάσισαν το οριστικό τέλος του «Star System».

Το ζήτημα είναι, όμως, ότι η μεγάλη επιθυμία της Άσης Μπήλιου είναι να συνεχίσει να έχει τη δική της εκπομπή, στην οποία θα μπορεί να κάνει πιο αναλυτικά τις προβλέψεις της χωρίς να περιορίζεται στο τηλεοπτικό πλαίσιο ενός άλλου ψυχαγωγικού προγράμματος.

Γι’ αυτό το λόγο, την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Freddo, έκανε ραντεβού με τον Μένιο Φουρθιώτη, προκειμένου να έχει και δική της εκπομπή, αλλά να συμμετέχει παράλληλα και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μένιος Φουρθιώτης θέλει να δυναμώσει το «γυναικείο» κοινό λόγω του επερχόμενου ανταγωνισμού-φημολογείται ότι απέναντί του θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Μέχρι στιγμής, η Άση Μπήλιου δεν έχει δώσει την τελική της απάντηση, ωστόσο  το σενάριο μετακόμισης στο κανάλι του Περιστερίου θεωρείται πολύ πιθανό μια και η Σμαρώ Σωτηράκη -αστρολόγος του NaMaSte φέτος- δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το Epsilon για την επόμενη σεζόν.
peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα