Το νέο μήνυμα της Κορομηλά και η ανάρτηση Φουρθιώτη περί bullying!

​Νέο γύρο ερωτημάτων προκάλεσε η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στα social media μετά την απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για το διαζύγιο της παρουσιάστριας με το Epsilon, αλλά και την αποστροφή του για τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, η οποία προκάλεσε «θύελλα».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο πλευρών, ακολούθησε εξώδικο από την Ρούλα στο Epsilon, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από την εκπομπή του, έδωσε τη δική του οπτική, αλλά και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, που τον έκαναν να ξεσπάσει on air.

ρουλατουιτ.jpg

Κι ενώ τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο είχαν γίνει θέμα συζήτησης, η παρουσιάστρια αποφάσισε να… τιτιβίσει, δημιουργώντας ερωτήματα. «Όταν δεν μιλάω, με τρομάζω…», ήταν η λακωνική ανάρτηση, αργά το βράδυ της Κυριακής, η οποία έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να την παρακινήσουν να μιλήσει!

Αναρτήσεις στα socail media, όμως, έκανε και ο Μένιος Φουρθιώτης: αρχικά, δημοσίευσε την εικόνα ενός παιδιού, στα χέρια του οποίου υπήρχε η φράση «σταματήστε το bullying», ενώ ακολούθησαν δύο selfies του, υπό την λεζάντα «χαμόγελο μόνο».

meniosbullying.jpg

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα