Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε μετά από χρόνια τον Τάκη Ζαχαράτο!

Ελένη Μενεγάκη και Τάκης Ζαχαράτος… Η φιλία που “πάγωσε” πριν χρόνια …ξεπάγωσε σήμερα, κάπου εκεί δίπλα από το ψυγείο με τα παγωτά της Ελένης.

Πάνε χρόνια από όταν είδαμε τελευταία φορά τον Τάκη Ζαχαράτο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο showman είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με έχει απογοητεύσει η αλλαγή του χαρακτήρα της. Η έπαρση είναι νόσος και αν το καβαλήσεις το καλάμι τότε πάει. Αν εμένα που με ξέρεις, ξαφνικά με δεις σαν κάποιον άλλον, δεν θα κάνεις εμετό; Αυτό έπαθα με την Ελένη. Θέλω την αισιοδοξία εγώ, θέλω κέφια και χαρές. Κόντρα στα προβλήματα».

Πριν από έξι μήνες, όμως, ο Τάκης Ζαχαράτος εισέβαλε στο πλατό της Ελένης, λέγοντας πως ήταν στο διπλανό studio για τα γυρίσματα εορταστικού επεισοδίου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε εκείνη τη συνάντηση φαίνεται πως έσπασε ο πάγος. Τους μήνες που ακολούθησαν η σκέψη μια τηλεοπτικής συνάντησης ωρίμασε στο μυαλό και των δύο κι έτσι φτάσαμε στη σημερινή μέρα.
Η συνάντηση

«Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πέρασαν τόσα χρόνια για να ξαναβρεθούμε μαζί. Εξάλλου, οι κοινές μας στιγμές ήταν πάντα ανεπανάληπτες», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν τον προλόγισε. Ο Τάκης Ζαχαράτος μπήκε τρέχοντας, χαμογελαστός, με μια ανθοδέσμη και μια μεγάλη αγκαλιά για την παρουσιάστρια.

Ελένη: Καλά ρε, δεν σου έλειψα καθόλου;

Τάκης: Μου έλειψες πάρα πολύ!

Ελένη: Ορκίσου!

Τάκης: Ορκίζομαι! Μου έλειψες πάρα πολύ γιατί έχουμε περάσει τηλεοπτικά τέλεια. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ που είμαι εδώ!

Ελένη: Κι εγώ!

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα