Hunger Games: Mockingjay, το πρώτο teaser

Η παραγωγή του «Hunger Games: Mockingjay» συνεχίζει την έξυπνη καμπάνια της και μετά τις αφίσες με τους ανθρώπους των υποβαθμισμένων Τομέων της Πάνεμ, έρχεται ένα πρώτο teaser, όπου ο Πρόεδρος Σνόου – Ντόναλντ Σάδερλαντ σε κατάλευκο φόντο και με τον Πίτα στο πλευρό του εμφανίζεται σε προπαγανδιστικό μήνυμα που μεταδίδει το Capitol TV της πρωτεύουσας!

Με κεντρικό μήνυμα «ενότητας» και βασικό στόχο την αποτροπή της εξέγερσης που σαν φωτιά που σιγοκαίει ετοιμάζεται να εκραγεί σε εμπρηστική φλόγα, ο Πρόεδρος Σνόου φροντίζει να υπενθυμίσει στους Τομείς ότι το σύστημα είναι αυτό που τους κρατάει ζωντανούς κι ότι αν επιχειρήσουν να το καθαιρέσουν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι που θα αιμορραγούν και θα πεινάσουν.
«Οι δικοί σας Τομείς είναι το σώμα, η Κάπιτολ είναι η καρδιά που χτυπάει. Η σκληρή δουλειά σας μας τρέφει και εμείς ως αντάλλαγμα σας τρέφουμε και σας προστατεύουμε» λέει το μήνυμα ενότητας του Σάδερλαντ που προσπαθεί να πείσει τις φτωχές περιοχές ότι προς το συμφέρον τους είναι να παραμείνουν «όλοι μαζί σαν ένα» κάτω από την ομπρέλα του καθεστώτος.

Και παρόλο που σε κάθε άλλη περίπτωση αυτή η παρότρυνση μόνο ως θετική θα μπορούσε να διαβαστεί, όλοι ξέρουμε πού το πάει ο Σνόου και η πολιτική της Κάπιτολ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα