Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποδέχονται το Cirque du Soleil

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται για πρώτη φορά το διάσημο Τσίρκο του Ήλιου Cirque du Soleil, το οποίο επιστρέφει με μια νέα παραγωγή στην Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του διάσημου θεάματος.

Τον Νοέμβριο λοιπόν μετά τις παραστάσεις «Alegría» και «Dralion», το διάσημο Τσίρκο του Ήλιου «Cirque du Soleil», έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το «Quidam» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας Λάβρυς, κ. Γεωργία Ηλιοπούλου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην «ελληνική εμπειρία» των δύο τελευταίων ετών με τις παραστάσεις «Alegría» και «Dralion», στον επετειακό χαρακτήρα της φετινής συγκυρίας λόγω συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση του «Μεγαλύτερου θεάματος στον κόσμο» και τέλος στη διαφορετικότητα και μοναδικότητα της φετινής παραγωγής του «Quidam», που για πρώτη φορά αναφέρεται στην καθημερινή πραγματικότητα, στην ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Η παράσταση «Quidam» έκανε πρεμιέρα το 1996 και έκτοτε την έχουν δει πάνω από 12 εκατομμύρια θεατές, ενώ συμμετέχουν σε αυτή 45 ταλαντούχοι καλλιτέχνες και αθλητές οι οποίοι παρουσιάζουν 10 νούμερα.

Οι παραστάσεις στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν 20 - 28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Ο.Α.Κ.Α., ενώ στη Θεσσαλονίκη 30 Σεπτεμβρίου - 5 Οκτωβρίου στο Π.Α.Ο.Κ. Sports Arena. Τα εισιτήρια θα διατίθενται (ον-λάιν) για τα μέλη του Cirque Club (www.cirqueclub.com) από αύριο, Τετάρτη 14 Μαΐου.

Η έναρξη προπώλησης για το κοινό έχει οριστεί για την Πέμπτη, 15 Μαΐου, στα καταστήματα «Γερμανός» και στην ιστοσελίδα www.lavris.gr, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 35 ευρώ και 28 ευρώ τα παιδικά και φοιτητικά. (Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο: 210 - 7258510).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα