Συναυλία Σαββόπουλου στο Θέατρο Απόλλων, Σύρου: LIVE

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ειδικότερα το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού & ΤΠΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκκίνηση της συνεργασίας του με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ.) μέσω της διαδικτυακής online αναμετάδοσης εκδηλώσεων από το Θέατρο Απόλλων.

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας  κατά το πρότυπο των αντίστοιχων Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Δικτύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Διασυνδέει περισσότερους από 100 φορείς, στους οποίους περιλαμβάνονται όλα τα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα της χώρας, καθώς και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο,  εξυπηρετώντας συνολικά περί τους 500.000 χρήστες

Η συγκυρία του εορτασμού των 150 ετών ζωής του Θεάτρου Απόλλων με την εγκατάσταση και πιλοτική χρήση του εξοπλισμού για τη ζωντανή αναμετάδοση μέσω διαδικτύου, είναι μοναδική καθώς από σήμερα το Θέατρό μας γίνεται το πρώτο περιφερειακό Θέατρο στην Ελλάδα που μεταδίδει ζωντανά μέσα από το διαδίκτυο (ΔΙΑΥΛΟΣ) εκδηλώσεις.

Ο Δήμος μέσα από το Θέατρο Απόλλων, θα αναμεταδώσει, ζωντανά και παγκόσμια, σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:00 (19:00 UTC/GMT), τη συναυλία της Ορχήστρας των Κυκλάδων του Νίκου Κυπουργού, με τον Διονύση Σαββόπουλο, με τίτλο “Μια θάλασσα μικρή”. Η αναμετάδοση θα γίνει μέσα από την ειδική ιστοσελίδα http://live.grnet.gr/apollontheatre/auditorium1/

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν τόσο στον Νίκο Κυπουργό όσο και στον Διονύση Σαββόπουλο που με χαρά μας έδωσαν τη δυνατότητα να αναδείξουμε και να προβάλουμε το θέατρό μας σε όλο τον κόσμο. Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης ευχαριστεί επίσης την ΕΔΕΤ και ειδικότερα τον κ.Μ.Μωραΐτη, τον κ.Γ.Μητσό και τον κ.Λ.Χαλέλη για την αμέριστη βοήθειά τους στην προσπάθεια αυτή, καθώς και τον Γιάννη Πιταούλη που ξεκίνησε αυτή τη συνεργασία.

Οι προγραμματισμένες αναμεταδόσεις συνεχίζονται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2015 με την ημερίδα “WORLD IA DAY” (παραγωγή Ad Axem) με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Προγραμματισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Παγκόσμια Ημέρα της Αρχιτεκτονικής της Πληροφορίας, φιλοξενείται ταυτόχρονα στη Σύρο (Θέατρο Απόλλων) και σε είκοσι τρεις (23) ακόμη πόλεις σε όλο  το κόσμο (μεταξύ των οποίων Βαρκελώνη, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Γιοχάνεσμπουργκ, κ.α.). Η εκδήλωση αρχίζει στις 12:00 μ.μ. (10:00 UTC/GMT) και θα ολοκληρωθεί στις 20:00-22:00 με συναυλία των Elektronik Meditation.

Η εξαιρετική αυτή δράση ενισχύει τους δεσμούς με το τοπικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και προάγει τη γνώση και την καινοτομία σε θέματα σχεδιασμού. Το πρόγραμμα βρίσκεται αναρτημένο στην παρακάτω διεύθυνση http://worldiaday.org/locations/hermoupolis-syros-greece/ ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν. Το ζωντανό streaming θα γίνει από τη μόνιμη διεύθυνση αναμετάδοσης του Θεάτρου Απόλλων δηλαδή στο http://live.grnet.gr/apollontheatre/auditorium1/ (ελεύθερη πρόσβαση).

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα