Μάνος Χατζιδάκις, τώρα και πάλι από το Σαββόπουλο, 6 Οκτωβρίου

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων η παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου «Μάνος Χατζιδάκις…Τώρα» θα επαναληφθεί το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας για να παρακολουθήσει την παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου "Μάνος Χατζηδάκις Τώρα".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ερμήνευσε στο κατάμεστο θέατρο του Ηρώδειου με τον μοναδικό του τρόπο, 27 τραγούδια του μουσικοσυνθέτη, που διασκεύασε ίδιος  για αυτή τη μουσική παράσταση.

Το ξεκίνημα της μαγικής βραδιάς έγινε με τα "Καλοτάξιδα πουλιά" από τη βραχνή φωνή του Σαββόπουλου, που καθόταν με την κιθάρα του στο κέντρο της σκηνής. Ακολούθησαν το "Ήρθε νοτιάς, ήρθε βοριάς", "Έχω ένα μυστικό", "Ο ηθοποιός", "Γαρύφαλλο στ'αυτί".. εώ το φινάλε έγινε με την "Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι".

Ήταν μια από τις δέκα μουσικές συναυλίες που διοργάνωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, αφιερωμένες στο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, που με το έργο του σφράγισε τη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα και έκανε την Ελλάδα να «φτάσει» σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι που παρευρήθηκαν για να απολαύσουν τη μαγική βραδιά. Μεταξύ αυτών ο Τζίμης Πανούσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Γλυκερία, το ζεύγος Θεοφάνους κ.ά.

Η συναυλία λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων θα επαναληφθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα